fbpx

SEAT hos Storgaard Biler

Gå på opdagelse i vores store SEAT-univers

Oplev vores mange forskellige SEAT-modeller – og bliv forelsket i SEAT ligesom os.

 

 

Ibiza

SEAT Ibiza har skarpelinjer og smarte detaljer som både alufælge og Eco LED-forlygter. Indvendigt bidrager en 8,25″ touchskærm med SEAT Full Link til din køreglæde.

Leon

SEAT Leon har et dristigt design, moderne interiør og teknologi, der sikrer din køreglæde. Derudover er den designet med Full LED Coast-to-coast baglygter.

Leon Plug-in e-Hybrid

SEAT Leon Plug-in e-HYBRID byder på det bedste fra to verdener. Kør på 100% elektrisk strøm og skift kun til benzin, når batteriet skal oplades.

Arona

Den lækre SEAT Arona har et prisvindende design som står skarpt, både i bybilledet og på landevejene. Den høje sidehøjde giver dig et bedre udsyn i et komfortabelt og højteknologisk interiør.

SEAT Arona er en SUV, der genskaber meningen bag køreglæde. Sæt dig til rette og nyd turen.

Ateca

SEAT Ateca har fået en makeover, som giver den en forbedret, men stadig fantastisk køreglæde og en stærkere attitude, der er svær at stå imod.

Tarraco

Tarraco er ikke kun SEATs største SUV set udefra, der er også masser af plads indvendigt, idet du har valget mellem 5 eller 7 sæder og et bagagerum fra 760 til næsten 2000 liter. På den måde kombinerer Tarraco det markante SUV-design med ekstraordinær rummelighed og sørger for, at dine oplevelser ikke bliver begrænset af pladsmangel.

Mød vores SEAT-eksperter

Peter Bertelsen, Salgschef & medejer

Tlf.: 76 56 29 98 | Mobil: 25 51 91 00
Send en mail til Peter

Jens Enevoldsen, Salgskonsulent & medejer

Tlf.: 76 56 29 99
Mobil: 29 93 95 95
Send en mail til Jens

Morten Jensen, Salgskonsulent

Tlf.: 76 56 29 82
Mobil: 26 35 32 72
Send en mail til Morten

Ina Sahl, Marketingansvarlig

Tlf.: 76 56 29 83
Send en mail til Ina

Dét siger vores kunder om os