fbpx

SEAT hos Storgaard Biler

Gå på opdagelse i vores store SEAT-univers

Oplev vores mange forskellige SEAT-modeller – og bliv forelsket i det spanske mærke ligesom os.

Ibiza

Ibiza har alle dage været en klassiker, og den nyeste udgave er ingen undtagelse! Den byder nemlig på skarpe linjer og smarte detaljer som både alufælge og Eco LED-forlygter. Indvendigt bidrager en 8,25″ touchskærm med SEAT Full Link til din køreglæde.

Leon

Vores alletiders bestseller, SEAT Leon, har et dristigt design, moderne interiør og teknologi, der sikrer din køreglæde. Derudover er den designet med Full LED Coast-to-coast baglygter.

Leon Plug-in e-Hybrid

Nyd det bedste fra to verdener: Leon Plug-in e-HYBRID kører på 100% elektrisk strøm og skifter kun til benzin, når batteriet skal oplades.

Arona

Den lækre Arona har et prisvindende design som står skarpt, både i bybilledet og på landevejene. Den høje siddehøjde giver dig et bedre udsyn i et komfortabelt og højteknologisk interiør. Arona er en SUV, der genskaber meningen med køreglæde. Sæt dig til rette og nyd turen.

Ateca

Ateca har fået en makeover, som giver den en forbedret, men stadig fantastisk køreglæde og en stærkere attitude, der er svær at stå imod.

Tarraco

Tarraco er ikke kun vores største SUV set udefra. Der er også masser af plads indvendigt, idet du har valget mellem 5 eller 7 sæder og et bagagerum fra 760 til næsten 2000 liter. På den måde kombinerer Tarraco det markante SUV-design med ekstraordinær rummelighed og sørger for, at dine oplevelser ikke bliver begrænset af pladsmangel.

Prisbelønnet forhandler

Gennem tiden har vi vundet flere forhandlerpriser for vores arbejde med SEAT. Bl.a. er vi flere gange blevet tildelt den fornemme pris ‘Golden Dealer’. ‘Golden Dealer’ gives til en forhandler, som har gjort noget ekstraordinært for SEAT-mærket.

Vores værksted og mekanikere har også vundet den internationale SEAT Cup, hvilket betyder, at vores værksted befinder sig i verdenseliten!

Dét siger vores kunder om os