fbpx

Finansiering af din nye bil

Leder du efter finansiering af ny bil? Hos Storgaard Biler samarbejder vi med mange forskellige bilfinansieringsselskaber til finansiering af biler. Det betyder, at vi kan tilbyde gode, fleksible og konkurrencedygtige bilfinansieringsløsninger – og vi tager altid udgangspunkt i dit behov, uanset om du køber en ny eller en brugt bil.

Her kan du læse mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at gøre dine bildrømme til virkelighed.

Hvordan kan jeg finansiere min nye bil?

Vi tilbyder finansiering af din nye bil med og uden udbetaling.

Billån med 20% udbetaling

Et billån med en udbetaling på min. 20% er perfekt til dig, der har brug for en ny bil og har mulighed får at lægge en udbetaling, enten i form af penge eller en byttebil. Du får en særdeles attraktiv rente, hvad enten du ønsker den variabel eller fast. Lånet kan naturligvis til enhver tid indfries.

  • Attraktiv rente – variabel eller fast
  • Fleksibel tilbagebetaling efter aftale
  • Lånet skal være tilbagebetalt, inden bilen er 12 år

Bilfinansiering uden udbetaling

Hvis du ikke kan – eller har lyst til at – lægge en udbetaling, kan du også få finansiering af ny bil uden udbetaling. Du bestemmer selv hvor meget du vil betale hver måned – og lånet kan til enhver tid indfries uden ekstra omkostninger.

  • Løbetiden er helt op til 96 måneder​
  • Lånet skal være tilbagebetalt, inden bilen er 15 år
  • Få hurtigt svar på din ansøgning

Hvad med restgælden i min gamle bil, hvis I køber den?

Hvis du vælger at sælge din gamle bil til os, uanset om du køber en anden bil hos os eller ej, så hjælper vi dig gerne med restgælden i din gamle bil.

Vi hjælper med at indfri bilen hos finansieringsselskabet og sørger for at bilen bliver afmeldt korrekt, sådan at du får refunderet vægtafgift og forsikring.

På den måde kommer du godt videre.

Vi hjælper dig med at finde den rigtige finansiering

Hvis du er interesseret i at høre mere om mulighederne for at finansiere dit bilkøb, eller ønsker du et konkret tilbud, er du meget velkommen til at kontakte vores team af dygtige salgskonsulenter på tlf.: 75 17 36 22 eller komme forbi til en snak.

Knyt en service- og reparationsaftale til din finansieringsaftale

Slip for uventede værkstedsregninger med en service- og reparationsaftale hos Storgaard Biler. Så er du nemlig dækket mod alle udgifter til service og vedligehold på din bil for et fast månedligt beløb. Vi udfører alle serviceeftersyn og reparationer. Vi skifter også dine sommer- og vinterhjul og opbevarer dem for dig.

Service- og reparationsaftalen fordeler omkostningerne ud på et månedligt beløb – uden renter, gebyrer og administrationsomkostninger.

Læs mere om Storgaard Bilers service- og reparationsaftale her

Dét siger vores kunder om os