fbpx

Gratis vejhjælp fra SEAT og Storgaard Biler

Sådan får du adgang til gratis vejhjælp

Du er dækket af SEAT Vejhjælp eller Storgaard Biler Vejhjælp, hvis du overholder dine serviceeftersyn på din bil. Det giver dig adgang til gratis hjælp til din bil, hvis uheldet er ude – døgnet rundt, året rundt.

Hvad dækker SEAT vejhjælp?

Vejhjælpen dækker en lang række tekniske og mekaniske problemer, f.eks.:

Hvis du skal bruge hjælp

Har du brug for vejhjælp til din SEAT, så kan du ringe til SEAT mobilitetsservice – døgnet rundt og fra hele Europa – på 70 20 18 58.

Du kan også læse mere om SEAT Vejhjælp her

SEAT Vejhjælp i op til 10 år

Fra det øjeblik, du køber din nye SEAT, kan du nyde fordelene ved SEAT Vejhjælp – i op til 10 år.

De første 2 år efter du har købt din nye SEAT, er du automatisk dækket. Derefter kan du forlænge SEAT Vejhælp op til 10 år. Det gør du ved at overholde de foreskrevne serviceeftersyn hos os.

Hvis du sælger din SEAT, kan den nye ejer overtage fordelene ved SEAT Vejhjælp.

Storgaard Biler vejhjælp

Hvis du har brug for hjælp til din bil – som ikke er en SEAT – er du dækket af Storgaard Biler vejhjælp. Det er naturligvis gratis. Du er dækket, så snart du overholder bilens serviceeftersyn på vores værksted.

Få hurtig hjælp, hvis uheldet er ude. Ring 88 77 16 55. Vagtcentralen har åbent døgnet rundt – alle årets dage.

Sådan hjælper vi dig

Som udgangspunkt vil vi altid forsøge at hjælpe dig videre fra det sted, hvor din bil er gået i stå. Ofte kan mindre problemer nemlig repareres på stedet. Er batteriet fladt, sørger vi for starthjælp (elbiler vil blive bugseret til nærmeste ladestation). Er du løbet tør for brændstof, kommer vi ud med en reservedunk. Eventuelle udleverede reservedele og brændstof skal betales af dig.

Er din bil punkteret, hjælper vi med at skifte reservehjul/nødhjul eller ved at gøre brug af dækkit. Det forudsættes, at der forefindes brugbart reservehjul/nødhjul eller dækkit og eventuelt låsemøtrikker i din bil.

Kan din bil ikke repareres på stedet, bliver bilen og passagerer bugseret til vores værksted. Såfremt du har en trailer eller campingvogn med, bliver denne også bugseret.

Bjærgning/fritrækning

Sidder din bil fast, eller er du kørt i en grøft, hjælper vi dig med at bjærge eller trække bilen fri. Kan din bil ikke køre efter fritrækningen, bugseres den til vores værksted. Ved fritrækning på hjemmeadressen forudsættes det, at der er foretaget tilstrækkelig snerydning.

Indelåste/tabte nøgler

Har du været uheldig at låse din bilnøgle inde, får vi bilen låst op, så du får nøglen igen. Har du mistet din nøgle, bugserer vi bilen og passagerer til vores værksted.

Gratis lånebil

Hvis du har behov for det, stiller vi naturligvis en gratis lånebil til rådighed, hvis det er muligt.

Dét siger vores kunder om os