fbpx

Reparation af stenslag i forruden

Reparation af stenslag i forruden uden omkostninger for dig

Har du fået et stenslag, så ring til os! Vi reparerer stenslag i din forrude uden omkostninger.

Bestil gratis reparation af stenslag her

Dækker din forsikring ikke stenslag, så gør vi

Hvis din forsikring ikke dækker reparation af stenslag i forruden, så vil vi gerne dække det.
Det betyder, at vi reparerer dit stenslag i forruden, uden du skal have en krone op af lommen.

Vi reparerer stenslag i forruden uden tidsbestilling

Du behøver ikke bestille tid til reparation af stenslag i din bils forrude. Vi reparerer nemlig gerne dit stenslag uden tidsbestilling. Så du kommer bare forbi med din bil.

Mens vi reparerer stenslaget, er du velkommen til at nyde en kop kaffe i vores store og lyse salgsudstilling.

Stenslag i forruden - hvad gør du?

En sten, der rammer forruden gør næsten altid skade i rudens overflade. Derfor skal du altid sørge for at have et rudeplaster i bilen, som du kan sætte på skaden. Plasteret forhindrer, at der sætter sig skidt og vand i skaden, som kan gøre, at skaden udvikler sig.

Særligt i vinterperioden kan frosten hurtigt forværre en ellers lille skade. Hvis der sætter sig vand i revnen, og temperaturen falder til under frysepunktet, kan der dannes frostsprængninger. Enhver skade i en glasoverflade vil ødelægge spændingen i glasset, og der skal ikke mange rystelser til, for at revnen løber. Derfor er det vigtigt, at du altid har rudeplasteret med i bilen, hvis skaden sker. Kom ind og hent gratis rudeplaster hos os!

Hvornår kan stenslag repareres?

Stenslag kan repareres, så længe de er mindre end en to-krone og sidder mere end 5 centimeter fra rudens kant. Er stenslaget revnet, må det ikke være løbet mere end 2 centimeter.

Kom derfor hurtigt ind til os, når du har fået et stenslag! Vi kan håndtere glasskader, så kan du køre hjem med en forrude, der er så god som ny.

Hvordan reparerer man stenslag?

Man reparerer et stenslag ved først at rense revnen grundigt. Derefter fylder man lim i revnen, som tørres med UV-lys. Til sidst fjernes overskydende lim, så rudens overflade igen er helt glat. Nu er spændingen i din forrude genoprettet, og skaden er udbedret.

Dét siger vores kunder om os