fbpx

Service og reparation

Bliv klogere på service og reparation hos Storgaard Biler

Hos Storgaard Biler tilbyder vi service og reparation af alle bilmærker. Vi har faguddannet personale og er autoriseret og prisbelønnet serviceværksted for SEAT og servicepartner for CUPRA og Forza Leasing.

På disse sider kan du læse mere om serviceeftersyn af din bil, hvad du gør hvis du har fået en skade og vores lånebiler.

Hvilke biler servicerer og reparerer Storgaard Biler?

Hos Storgaard Biler servicerer og reparerer vi alle bilmærker.

Vi har et topmoderne værksted, hvor vi råder over det nyeste udstyr, og vores medarbejdere modtager løbende efteruddannelse i de nyeste teknologier. Det er din garanti for, at din bil er i tiptop stand, når den kører fra vores værksted – uanset hvilken bil du kører i.

Læs mere om vores prisbelønnede værksted her

Hvornår skal min bil til serviceeftersyn?

De regelmæssige serviceeftersyn er meget vigtige for din bils sikkerhed og ydeevne. Hvis du ikke overholder de serviceeftersyn, som fabrikken eller forhandleren anbefaler, kan du miste garantien på bilen.

De anbefalede serviceintervaller finder du i servicehæftet eller i det hæfte med garantioplysninger, som du fik leveret sammen med bilen. Alternativt kan du kontakte vores værksted for flere oplysninger. Ring på 75 17 36 22 og tryk 2 for at få fat i værkstedet.

Hvordan bestiller jeg tid til et serviceeftersyn?

Det er super nemt at bestille tid til et serviceeftersyn. Du kan bestille tid til serviceeftersyn på mail, telefon og på vores hjemmeside.

Send en mail til toive@storgaardbiler.dk eller misol@storgaardbiler.dk med dit ønskede tidspunkt for service eller ring på 75 17 36 22 (tryk 2 for værksted).

Du kan også booke en tid ved at bruge formularen her

Hvad gør jeg, hvis jeg har fået en skade?

Hvis du er så uheldig at få en skade på din bil, står vores skadesværksted naturligvis altid klar til at hjælpe dig.

Ring til vores skadeservice på 40 68 83 97, så guider vi dig videre i forløbet.

Husk, at vi tilbyder gratis lånebil ved alle skader.

Stiller Storgaard Biler en lånebil til rådighed?

Der er mulighed for at låne en gratis lånebil, mens din egen bil er på værksted. Spørg personalet i modtagelsen, hvis du gerne vil låne en gratis lånebil.

Læs mere om vores lånebiler her

Dét siger vores kunder om os