fbpx

Udlejning hos Storgaard Biler

Lej en minibus eller kassevogn

Du kan leje en minibus med plads til otte personer (med og uden tagboks) og en rummelig kassevogn – og mangler du en bil i en kortere periode tilbyder vi også leje af personbiler.

Både minibussen og kassevognen må køres med almindeligt kørekort.

Minibus med plads til otte personer

Står du og skal bruge en større bil til en familietur eller udflugt? Eller skal du på ferie, og har du brug for ekstra plads til bagagen? Så lej en minibus med eller uden en tagboks hos os.

Fri kilometer i EU

Der er fri kilometer med i lejen. Så uanset hvor langt I skal omkring, kan I roligt sætte jer bag rattet uden bekymring om kilometertal og afstikkere!

Vores Hyundai H1-minibus koster kun 1295 kr. pr. døgn* inkl. fri kilometer i hele EU. Så er det lige meget hvor langt du kører – om I skal ned til solen i Italien eller på ski i Sverige.

Fleksibel leje af minibus fra ét døgn

Skal dig og familien på en en-dagstur, kan du sagtens leje en minibus i et enkelt døgn. Men I kan også leje minibussen i længere tid. Send en lejeforespørgsel i dag!

Billig forsikring uden selvrisiko

Feriestemningen eller det gode humør på turen kan vi ikke garantere. Til gengæld kan vi garantere, at du trygt kan køre afsted på tur. Sammen med minibussen kan du nemlig tegne en rigtig billig kaskoforsikring med 0 kr. i selvrisiko. Forsikringen koster kun 100 kr. pr. dag og dækker som en almindelig kaskoforsikring, hvis uheldet er ude.

Mere bagageplads med en tagboks

Har I ikke plads til alt jeres bagage til sommerferien, skiferien eller hytteturen? Så kan I leje en tilhørende tagboks med til minibussen for 500 kr.

Også med snekæder

… Og skal I ud hvor det er rigtig koldt, så kan I leje snekæder med til minibussen for 150 kr.

Vil du gerne leje vores minibus?

Send en lejeforespørgsel

Lej en kassevogn

Skal du flytte? Har du købt nye møbler, som du skal hente? Eller skal du bygge om, og har du brug for at tranportere byggematerialer hjem? Så kan du leje en kassevogn hos os!

Rummeligt varerum og 1,9 tons på krogen

Varerummet i vores kassevogn har en volumen på 5,8 m3. Og så må kassevognen trække op til 1,9 tons anhængervægt.

Inkl. 200 kilometer/døgn i DK

Der er 200 kilometer/døgn med i lejen. Så næsten uanset hvilken opgave du skal løse, kan vores kassevogn hjælpe. Vores Volkswagen Transporter T5 koster kun 550 kr. pr. påbegyndt dag* inkl. 200 kilometer i hele DK.

Og skulle det ske, at du kører lidt mere end 200 km, så koster det kun 2 kr. pr. overkørt kilometer.

Lej den fra ét døgn til 7+ døgn

Skal du bare i IKEA efter et nyt klædeskab, kan du sagtens leje vores kassevogn i et enkelt døgn. Men skal du køre et flyttelæs til Aalborg eller strækker byggeprojektet sig over flere dage, tilbyder vi også langtidsleje (7+ døgn).

Billig forsikring uden selvrisiko

De store muskler og arbejdsroen kan vi ikke garantere. Til gengæld kan vi garantere, at du trygt kan løse læsse- og flytteopgaven. Sammen med kassevognen kan du nemlig tegne en rigtig billig kaskoforsikring med 0 kr. i selvrisiko. Forsikringen koster kun 100 kr. pr. dag og dækker som en almindelig kaskoforsikring, hvis uheldet er ude.

Vil du gerne leje vores kassevogn?

Send en lejeforespørgsel

Lej en personbil

Mangler du en bil i en kortere periode, så tilbyder vi også udlejning af diverse personbiler. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

Dét siger vores kunder om os