fbpx

Nyheder

10. marts 2022

Vi mangler hænder i vores klargøringsteam!

Er alle biler toplækre, når de har været i hænderne på dig? Har du falkeblik for detaljer og knofedt i hænderne? Så bliv en del af vores klargøringsteam!

21. december 2021

Åbningstider jul og nytår 2021

Se vores åbningstider i forbindelse med jul og nytår her. Bemærk, vi lukker tidligere 22. dec. og går på juleferie. Derfor har vi lukket 23. dec. Glædelig jul!

17. august 2021

Vi præsenterer den nye SEAT Ibiza og SEAT Arona

Både SEAT Ibiza og SEAT Arona er landet i smukt nyt design – både indvendigt og udvendigt. Endnu flere muligheder for opkobling, flere sikkerheds- og færdselsassistenter, f.eks. Travel Assist, mulighed for at skræddersy interiøret helt efter din egen stil.

20. november 2020

Vi er nyt Forza Leasing bilhus

Vi er blevet en del af det landsdækkende leasingkoncept hos Forza Leasing A/S, som tilbyder Danmarks største udvalg af eksklusive biler. Leas din drømmebil på vilkår, der er fuldstændig skræddersyet til dig og dine ønsker og behov.

22. oktober 2020

Oplev SEAT Leon Plug-in e-HYBRID hos os!

Den perfekte kombination af el og benzin! Oplev SEAT Leon Plug-in e-HYBRID nu. Fås i to varianter fra 289.990 kr. (5D) og 299.990 kr. (ST).

6. maj 2020

Lige nu – ekstra lave ydelser på tre SEAT-favoritter

Privatleasing gjort helt enkelt! Lige nu kan du få SEAT Leon Sportstourer og SEAT Arona fra 2.595 kr./md. og SEAT Ateca fra 3.895 kr./md. Kom i gang for blot 4.995 kr. i udbetaling uanset model.

20. marts 2020

Vi holder åbent som normalt

Vi holder fortsat åbent som normalt både i butikken og på værkstedet. Vi vil meget gerne se dig. Men lav gerne en aftale på forhånd, da vores bemanding er nedsat for at passe godt på dig og vores medarbejdere.

20. februar 2020

Eksklusiv premiereaften på SEAT Mii electric – AFLYST

Den 18. marts lander den nye SEAT Mii electric i butikken. Vil du være en af de første til at opleve den? Så tilmeld dig vores eksklusive premiereaften!

27. januar 2020

Nu tilbyder vi prøveture hvor det passer dig

På vores hjemmeside kan du nemt booke en prøvetur i alle vores nye biler. Vælg det tidspunkt og sted, der passer dig bedst. Vi kommer gerne med bilen, der hvor du er!

Dét siger vores kunder om os