fbpx

Serviceaftaler hos Storgaard Biler

Få helt styr på bilbudgettet med en serviceaftale

Med en serviceaftale kan du slippe for uforudsete værkstedsregninger. En serviceaftale dækker nemlig dine udgifter til service og reparationer på din bil. Hos Storgaard Biler tilbyder vi forskellige serviceaftaler, så du kan få den dækning, der passer til dig og din bil.

Kør på værkstedet med ro i sindet

Når du har en serviceaftale, kan du køre din bil på værkstedet med ro i sindet.
Du behøver ikke bekymre dig om, hvad det koster, for du er dækket af din serviceaftale.

Du kan altså betragte det som en slags forsikring mod værkstedsregninger.

Basisserviceaftale

Vores Basisserviceaftale er en særlig aftale til din bil, som er 5 år eller ældre. Serviceaftalen koster kun 125 kr./md. og giver dig fuld dækning af et årligt serviceeftersyn inkl. olie- og oliefilterskifte, attraktiv rabat på vedligeholdelsesarbejde og en masse andre fordele.

Så har du styr på dine udgifter til service. Helt enkelt!

Læs mere om basisserviceaftale

Fuld Service- og reparationsaftale uanset bilmærke

Hvis du gerne vil være på den helt sikre side og slippe for uforudsete regninger, hvis bilen uventet går i stykker og skal på værkstedet, kan du tegne en Service- og reparationsaftale. Den giver dig fuld dækning af værkstedsregninger både ved servicebesøg, hjulskifte og reparationer.

Du kan tegne en Service- og reparationsaftale hos os, uanset hvilken bil du har.

Fordele ved en Service- og reparationsaftale

Du kender dine præcise udgifter måned efter måned

Vil du gerne slippe for bekymringerne omkring uforudsete værkstedsregninger? Og sprede omkostningerne fra service og vedligeholdelse ud over alle årets måneder? Så tegn en Service- og reparationsaftale med Storgaard Biler.

Med en Service- og reparationsaftale ved du, hvad du hver måned skal betale i en aftalt periode. Her udfører vi så alle kendte serviceeftersyn, opbevarer og skifter hjul og tager os også af de uventede vedligeholdelsesopgaver.

Betal hver måned – uden renter og gebyrer

Service- og reparationsaftalen fordeles ud på et månedligt beløb – uden renter, uden gebyrer og uden administrationsomkostninger.
Nemmere er det ikke at kende omkostningerne på din bil måned efter måned.

Garanti mod prisstigninger

Du får prisgaranti på din Service- og reparationsaftale. Så selv om arbejdslønnen eller reservedelene bliver dyrere i løbet af perioden, så stiger prisen på din Service- og reparationsaftale ikke.

Dét siger vores kunder om os