fbpx

Privatleasing

Leasing for private

Den type leasing vi tilbyder hos Storgaard Biler er flexleasing.

Hvad betyder flexleasing?

Det danske skattesystem tillader, at du kan betale registreringsafgiften på bilen i små månedlige rater, i stedet for at betale hele den høje afgift på én gang. Når du leaser en bil, betyder det altså, at du kan få råd til en hel del mere drømmebil for pengene, fordi du kun betaler registreringsafgiften på bilen i den periode, du leaser bilen.

Det er med andre ord et mindre og mere overskueligt månedligt beløb, frem for ét stort beløb.

Flexleasing giver dig stor fleksibilitet

Når du flexleaser, får du en meget stor grad af fleksibilitet og mange flere valgmuligheder, hvis du f.eks. vælger at købe bilen, når leasingperioden udløber.

Du kan også vælge at udvide din leasingaftale med:

Og så kan du vælge at tegne en leasingaftale, hvor enten du eller vi, står for restværdien, når leasing perioden er slut.

Stort udvalg af premiumbiler

Alle vores leasingbiler er gode, veludstyrede brugte mellemklassebiler og premiumbiler i allerhøjeste kvalitet, der giver oplevelsen af en ny bil med god komfort og køreglæde.

Drømmer du om en helt særlig bil, eller har du selv fundet drømmebilen, kan vi helt sikkert skaffe den hjem til dig!

Når du leaser en bil hos Storgaard Biler, får du:

Med andre ord får du en bil, som passer lige nøjagtigt til dine ønsker – eller en rigtig drømmebil.

Du kan også privatlease en fabriksny bil!

Vi tilbyder også privatleasing af alle vores fabriksnye modeller. Når du privatleaser en fabriksny bil kan du læne dig tilbage og slippe for bekymringer om dyre billån, uventede udgifter til service og et irriterende værditab, når du på et tidspunkt skal sælge bilen.

Når du privatleaser en fabriksny bil, ved du præcis, hvad din bil kommer til at koste dig om måneden. Og når leasingaftalen er slut, afleverer du bare bilen hos os igen. Så enkelt er det.

Du betaler en lav éngangsydelse og derefter en fast månedlig ydelse. Serviceudgifter, værditab og gensalg er ikke noget, du skal bekymre dig om. Det er vores opgave! Du får kort sagt alle fordelene ved at køre i en ny bil – og slipper samtidig for bøvlet og bekymringerne ved at være bilejer. Og med en lav udbetaling fra 4.995 kr. får du mulighed for at køre i vores nyeste modeller uden store billån.

Læs mere om SEAT privatleasing

Kontakt vores leasingekspert i dag!

Peter Bertelsen, salgschef & partner

76 56 29 98 | 25 51 91 00

Send en mail til Peter