Erhvervsleasing

Leas din nye firmabil hos Storgaard Biler

Leas din nye firmabil hos Storgaard Biler

Har du brug for en firmabil i din virksomhed, så bør du overveje erhvervsleasing.

Leasing for erhverv

Erhvervsleasing giver dig stor fleksibilitet i din vognpark, du undgår at belaste din likviditet, og du kender dine præcise udgifter til bilen, i den tid du kører i den.

Grundlæggende er der to former for erhvervsleasing, der er interessant for dig, som virksomhedsejer:

 • Den ene er flex-leasing
 • Den anden er split-leasing

 • Flex-leasing for erhverv

  Én af fordelene ved erhvervsleasing er, at du kun betaler registreringsafgift for den periode bilen er på plader. Det kaldes også den forholdsmæssige registreringsafgift. Dermed kan du altså betale registreringsafgiften på bilen i små månedlige rater, i stedet for at betale hele afgiften på én gang.

  Hvis du f.eks. leaser bilen i 36 måneder, betaler du således kun registreringsafgift i de 36 måneder.

  Priseksempel

  Hvis du køber eller finansierer en bil, hvor registreringsafgiften udgør 200.000 kroner, så koster det 200.000 kroner i registreringsafgift, uanset hvor længe du beholder bilen.

  Hvis du derimod erhvervsleaser en bil, som er mere end tre år gammel, betaler du 1/2 % i forholdsmæssig registreringsafgift per påbegyndt måned, du leaser bilen. Det svarer til 1.000 kr. om måneden for en bil, som koster 200.000 kr. i registreringsafgift.


  Split-leasing

  Split-leasing eller dele-leasing er faktisk det samme som flex-leasing. Ved split-leasing betaler du blot en lille månedlig andel af leasingaftalen, mens virksomheden betaler en højere andel. Det betyder, at du undgår den traditionelle firmabeskatning. Kører du op til en tredjedel af kilometerne i privat øjemed, kan split-leasing være en god løsning.

  Den helt store fordel ved split-leasing er, at du kun skal betale i det omfang, du bruger bilen til privat kørsel.

  Ved split-leasing bliver du altså ikke beskattet af bilen, bare fordi den står i din garage efter fyraften.

  Rent praktisk udfærdiger vi en leasingkontrakt, som så bliver delt i to dele, svarende til forskellen i privat- og erhvervsmæssigt brug af bilen.

  Alle udgifterne bliver på den måde delt mellem den ansatte og virksomheden i det forhold det er oplyst.

  Du bør overveje split-leasing, hvis dit kørselsbehov i fritiden ikke er så stort. Hvis familien allerede har en bil, kan en traditionel firmabil hurtigt blive en dyr løsning, fordi beskatningen bliver meget høj i forhold til det lave, private kørselsbehov.

  Hvis din ægtefælle allerede har en traditionel firmabilaftale, eller hvis I ejer en privat bil, er split-leasing en rigtig god løsning. For så er split-leasingbilen, ud over at være en lækker bil du benytter på jobbet, også et bekvemt supplement til familiens transport, når der er behov for det.


  Hvad koster det at lease din næste firmabil hos os?

  Hos Storgaard Biler bestemmer du prisen selv - næsten. Det er fordi, vi tilbyder så mange tilvalgsmuligheder til din leasingaftale. F.eks. kan du vælge:

 • Service- og reparationsaftale
 • Udstyrspakker
 • Leasing med eller uden udbetaling

 • Kontakt os i dag på for et uforpligtende tilbud på erhvervsleasing af din næste firmabil.

  Peter Bertelsen, salgschef og medindehaver hos Storgaard Biler

  Peter

  Leasingekspert

  Tlf.: 76 56 29 98