fbpx

Gratis SEAT-forsikring

Fordelagtig SEAT Forsikring

Dig og din bil fortjener den bedste start. Derfor har SEAT og If Forsikring indgået et samarbejde, så vi kan tilbyde dig en fordelagtig bilforsikring til din SEAT – og første måned er helt gratis!

Bliv en del af If Fordelsprogram

Med Ifs bilforsikring til din SEAT bliver du en del af If Fordelsprogram, som giver dig adgang til:

Og meget mere.

 

Første måned gratis

For at du er godt kørende fra start, er din SEAT født med en måneds gratis forsikring fra If Forsikring. Helt uforpligtende! Når den første måned er gået, bestemmer du selv om du vil fortsætte med Ifs bilforsikring eller skifte.

Du kan skræddersy din SEAT forsikring, så den passer bedst til dine behov. Bl.a. kan du tilvælge dækninger som redningshjælp i udlandet, hærværk og udvidet tyveridækning.

Læs mere om Ifs tilvalgsdækninger her

Få en billigere bilforsikring til din SEAT

Du får altid mindst 10 % rabat på din SEAT bilforsikring hos If.

Når du køber en bilforsikring med kasko hos If, bliver du automatisk del af If Fordelsprogram, hvor du får 10% rabat på alle forsikringer.

Derudover får du:

  • Kun én selvrisiko ved kombinerede skader
  • Lånebil
  • Ulykkesforsikring til dit barn indtil det fylder 1 år – uden merberegning
  • Underforsikringsgaranti

Læs mere om If Forsikrings særlige SEAT-forsikring her

Hvis du får en skade

Hvis du får en skade på din SEAT, henviser If  Forsikring dig til et autoriseret SEAT-værksted, og reparationen eller skadesopretningen bliver udført med originale reservedele. På den måde er du sikker på, at din SEAT bevarer sin høje kvalitet.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Dét siger vores kunder om os