Android Auto

Sådan får du Android Auto på din mobiltelefon

Hvad er Android Auto?

Med Android Auto får du nem og sikker adgang til din telefons apps direkte i bilens informationssystem.

Betjeningen af telefonen er stemmestyret, og du kan således foretage opkald, starte navigation og skifte musik uden at flytte øjnene fra vejen og hænderne fra rattet.

Navigation

Benyt Google Maps i en forstørret udgave optimeret til bilkørsel.

Kontakter

Ring dine kontakter op ved at sige deres navn.

Opkald

Besvar indkomne opkald, som automatisk sættes på højttaler.

Afspil musik fra din mobil i Android Auto

Musik

Lyt til musik i alle dine musikapps på mobilen.

Har du en telefon med Android 10 eller nyere?

Hvis du har en telefon, som har Android 10 eller nyere, eller hvis din telefon kan opdateres til Android 10, så er Android Auto en del af telefonens styresystem - og du behøver ikke installere det fra APK Mirror.

Sådan får du Android Auto på din mobil

Hvis din bil er forberedt til Android Auto, kan du kan nemt og sikkert installere det, hvis du følger vores installationsvejledning. Hvis din bil ikke er forberedt til Android Auto, skal du kontakte sælgeren eller importøren og forhøre dig om mulighederne for at få Android Auto.

1. Hvis du allerede har Android Auto på din telefon, skal du afinstallere app'en først. Derefter følger du de næste trin.

2. Åbn nedenstående link på din mobiltelefon

3. Rul ned til du finder 'All releases' og vælg den version, der er kompatibel med din telefon (billede 1).

4. Hvis du ikke ved hvilket styresystem, din telefon har, kan du downloade app'en 'Droid Info', som viser de tekniske specifikationer, inkl. styresystem, for netop din telefon (billede 2).

5. Tilbage i APK Mirror: Når du har fundet den version af Android Auto, der passer til dit styresystem, vælger du den nyeste (øverste) udgave (billede 3).

6. Rul ned indtil du finder knappen 'Download apk'. Klik og download (billede 4).

7. Følg installationsvejledningen.

8. Hav et kabel og din bil indenfor rækkevidde, da den sidste del af installationen kræver, at telefonen tilsluttes din bil.

Få Android Auto på din mobil med Storgaard Bilers guide

Er det sikkert at hente Android Auto?

Ja, det er det. APKMirror er særlig sikkert at downloade fra i forhold til andre, fordi den såkaldte app-signatur tjekkes efter i hver eneste APK-fil, der uploades.

Det er den store nyhedsside Android Police, som står bag APKMirror, og signaturen i APKMirrors APK-filer er identiske med dem, der er i Google Play.

Husk opdateringerne

Du skal også være opmærksom på, at Android Auto-appen typisk bliver opdateret 1-2 gange om måneden, men fordi du ikke har downloadet appen fra Google Play, skal du selv huske at holde den opdateret ved at downloade den seneste version fra APKMirror.

Du opdaterer appen ved at afinstallere den fra din telefon og hente den nyeste version igen ved at følge ovenstående installationsguide.

Kan jeg få Android Auto?

Det er muligt at installere Android Auto i de fleste nyere SEAT og Hyundai. Hvis du er i tvivl, om du kan få Android Auto i din bil, så kontakt os!

Sådan bruger du Android Auto

Appen består af samme fire menupunkter som til biler: startskærm, navigation, opkald/beskeder og musik. På hjemmeskærmen kan du se små kort over de aktiviteter, du har åben i Android Auto. Her får du altså et samlet overblik over den musik, der spiller lige nu, din navigation og beskeder.

I fanen navigation kan du benytte Google Maps i en forstørret udgave optimeret til bilkørsel. Her kan du klikke på mikrofonikonet eller sige ’OK Google’ for at aktivere stemmegenkendelsen. Så kan du indtale din destination, hvorefter Google Maps viser resultaterne, hvis der er flere, eller begynder navigationen.

I fanen opkald har du nem adgang til dine kontakter, som du enten kan kalde op ved at sige deres navn eller ved at indtaste et telefonnummer på det store T9-tastatur. Appen er også designet til, at du nemt kan besvare indkomne opkald, som automatisk sættes på højttaler.

Den sidste fane er musik, hvor du har adgang til alle dine musikapps på mobilen. Ved at klikke to gange på musikikonet bliver du præsenteret for en liste af alle musikapps, som du så kan vælge at have vist i en optimeret udgave i Android Auto. Det kan også være radioapps såsom TuneIn, musikapps såsom Google Play Musik og Spotify eller podcast-apps.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Så ring eller skriv til Ebbe. Han er klar til at hjælpe dig!

Eller ring på 76 56 29 95.