fbpx

Android Auto

Hvad er Android Auto?

Med Android Auto får du nem og sikker adgang til din telefons apps direkte i bilens informationssystem. Betjeningen af telefonen er stemmestyret, og du kan således foretage opkald, starte navigation og skifte musik uden at flytte øjnene fra vejen og hænderne fra rattet.

Har du en telefon med Android 10 eller nyere?

Hvis du har en telefon, som har Android 10 eller nyere styresystem, eller hvis din telefon kan opdateres til Android 10, så er Android Auto en del af telefonens styresystem – og du behøver ikke installere det fra APK Mirror.

Sådan bruger du Android Auto

Navigation

Benyt Google Maps i en forstørret udgave optimeret til bilkørsel.

Kontakter

Ring dine kontakter op ved at sige deres navn.

Opkald

Besvar indkomne opkald, som automatisk sættes på højttaler.

Musik

Lyt til musik i alle dine musikapps på mobilen.

Sådan får du Android Auto på din mobil

Hvis din bil er forberedt til Android Auto, kan du kan nemt og sikkert installere det på din telefon, hvis du følger vores installationsvejledning. Hvis din bil ikke er forberedt til det, skal du kontakte sælgeren eller importøren og forhøre dig om mulighederne.

  1. Åbn nedenstående link på din mobiltelefon
  2. Scroll ned til du finder ‘All releases’ og vælg den version, der er kompatibel med din telefon.
  3. Hvis du ikke ved hvilket styresystem, din telefon har, kan du downloade app’en ‘Droid Info’, som viser de tekniske specifikationer, inkl. styresystem, for netop din telefon.
  4. Tilbage i APK Mirror: Når du har fundet den version, der passer til dit styresystem, vælger du den nyeste (øverste) udgave.
  5. Scroll ned indtil du finder knappen ‘Download apk’. Klik og download.
  6. Følg installationsvejledningen.
  7. Hav et kabel og din bil indenfor rækkevidde, da den sidste del af installationen kræver, at telefonen tilsluttes din bil.

Er det sikkert at hente?

Ja, det er det. APKMirror er særlig sikkert at downloade fra i forhold til andre, fordi den såkaldte app-signatur tjekkes efter i hver eneste APK-fil, der uploades.

Det er den store nyhedsside Android Police, som står bag APKMirror, og signaturen i APKMirrors APK-filer er identiske med dem, der er i Google Play.

Husk opdateringerne

Du skal også være opmærksom på, at Android Auto-appen typisk bliver opdateret 1-2 gange om måneden, men fordi du ikke har downloadet appen fra Google Play, skal du selv huske at holde den opdateret ved at downloade den seneste version fra APKMirror.

Du opdaterer appen ved at afinstallere den fra din telefon og hente den nyeste version igen ved at følge ovenstående installationsguide.

Kan jeg få Android Auto?

Det er muligt at installere Android Auto i de fleste nyere biler. Hvis du er i tvivl, om det er muligt i din bil, så kontakt os!

Dét siger vores kunder om os