fbpx

Sælg din bil – hurtigt og trygt

Vi køber din brugte bil

Sælg din brugte bil til os – det er både trygt og hurtigt. Vi køber alle biler uanset mærke, model, årgang og kilometerstand. Alle brugte biler har interesse.

Og vi har gjort det helt nemt for dig. Udfyld formularen herunder og vedhæft fire billeder af bilen. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på din bil.

Vedhæft fire billeder af din bil: Et billede af bilen forfra, et billede af bilen bagfra og to billeder indvendigt.

Sælg din bil til en forhandler

Der er mange fordele ved at sælge din bil til en forhandler. Når du sælger din bil til os, slipper du for besværet:

  • Du skal ikke oprette bilen til salg; du skal ikke lave annoncer for bilen eller tage billeder af den.
  • Du ved præcis, hvad du får for bilen. Du skal ikke prutte om prisen eller håndtere useriøse bud.
  • Du slipper for papirbøvlet. Vi klarer det hele – fra afmelding til omregistrering af bilen.
  • Vi har et stort netværk af kunder og opkøbere, som er klar til at købe din bil. Derfor er du sikret den allerbedste pris for din bil.

Jeg vil gerne sælge min bil - hvordan gør jeg?

Det kan virke uoverskueligt at navigere rundt i, når bilen skal sælges og skiftes ud med en ny.

Hvor skal du sætte den til salg henne? Hvordan tager du de bedste billeder af bilen? Hvordan får du den bedste pris? Hvordan er de juridiske retningslinjer? Og hvordan undgår du at blive snydt eller få en dårlig oplevelse?

Sælg din bil til os

Vi er eksperter i at købe og sælge biler. Det er faktisk det vi lever af. På daglig basis opkøber vi brugte biler i hele landet – og sælger dem igen. Vi har mere end 30 års erfaring. Så lad os tage bøvlet for dig. Med vores mange års ekspertise er du sikker på at få kyndig rådgivning, samt en god pris for din brugte bil – uden bøvl og hovedpine.

Personlige udarbejdede tilbud på din brugte bil

Når vi giver dig et tilbud på din brugte bil, kan du være sikker på at modtage et personligt tilbud, som er udarbejdet på baggrund af de informationer, som du giver i vores tilbudsformular.

Hvis du gerne vil sælge din brugte bil til os Når vi modtager din henvendelse, går vi nemlig i gang med at lave en markedsanalyse for at finde ud af præcis, hvad netop din bil er værd. Du kan derfor være helt sikker på, at den tilbudspris som vi fremsender dig, er den reelle pris, som du kan forvente at få for din bil hos os.

Sælg din bil selvom den har gæld

Har du gæld i bilen? Det er ikke noget problem! Vi hjælper dig gerne, hvis du ønsker at sælge din brugte bil, selvom den har gæld. Vi sørger for at indfri din gæld hos kreditor, hvorefter resten af beløbet overføres til din konto.

Hvis du modsat skylder mere end bilens værdi, så sørger vi for, at pengene fordeles korrekt mellem parterne.

Udfyld formularen herover eller kontakt os for et uforpligtende tilbud på din bil.

Dét siger vores kunder om os