fbpx

Biler med plads til 3 autostole

Stort udvalg af biler med plads til tre børn

Har du brug for en bil med plads til tre autostole? Vi har et stort udvalg af biler med plads til tre eller flere børn.

Kig forbi! Vi er klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige bil med plads til hele familien.

Plads til hele familien

Det kan være svært at finde en bil, der har plads til mere end to autostole på bagsædet. Men det er vigtigt, at børnene sidder både godt og sikkert. Derfor hjælper vi dig gerne med at finde den helt rigtige bil med plads til hele familien.

Biler med plads til tre autostole

I de fleste biler er bagsædet ikke bredt nok til at have tre autostole ved siden af hinanden. I nogle biler er det muligt at placere en selepude i midten mellem to autostole og få plads til alle børn på den måde. Dog kan pladsen på bagsædet hurtigt blive så trang, at det kan være en udfordring at få plads til selv en selepude til barn nummer tre. Og hvis ingen af børnene er store nok til at bruge selepude endnu, så opstår pladsproblemerne.

Du kan også komme i bekneb med benpladsen, hvis du skal have tre børn på bagsædet.

Ny bil med plads til 7 personer?

Drømmer du om en fabriksny bil med plads til 7 personer? Så kan vi hjælpe! Vores populære SEAT-model, SEAT Tarraco har nemlig ekstra god plads til hele familien. Den kan fås med syv sæder fordelt på tre sæderækker; og når de ikke benyttes, kan du du nyde det store, rummelige bagagerum, som rummer 1.775 liter, når bagsæderne er lagt ned.

Oplev SEAT Tarraco

Sådan finder du den rigtige bil med plads til tre autostole

 

1. Ta’ hele familien med

Det er en god idé, at du tager hele familien med, når I skal købe ny bil.

Vi anbefaler:

 

2. Prioritér Isofix til montering af barnestolen

Du bør prioritere at montere autostolene med Isofix, hvis det er muligt. Isofix reducerer autostolens bevægelser og minimerer monteringsfejl.

Når der skal stå tre autostole ved siden af hinanden, er det dog ikke sikkert, at alle kan bruge Isofix. Så bør du prioritere flest mulige autostole med Isofix og derefter bruge selemonterede autostole.

 

3. Biler med 3 sæderækker

Biler med syv sæder har tre sæderækker. De bagerste sæder er i mange af disse biler et klap-op-sæde. En bil med tre sæderækker kan være en løsning på pladsproblemet. Så kan de ældre børn sidde på det bagerste bagsæde og børn i autostole på det forreste bagsæde.

Det er dog vigtigt, at du læser foreskrifterne for brugen af bilens klap-op-sæder. FDM anbefaler, at børn i autostole så vidt muligt ikke sidder på 3. sæderække, da sæderne ikke nødvendigvis har samme stabilitet, som det faste bagsæde.

Se vores store udvalg af biler med plads til tre autostole

Hos os finder du altid et stort udvalg af kvalitetsbiler med plads til 7 personer eller tre autostole. Og vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige bil til dig og din familie. Både hvis du vil købe eller lease din nye familiebil.

Alle biler er topklargjorte på vores eget værksted. Find den helt rigtige blandt vores mange modeller. Hvis du allerede har udset dig den perfekte bil, kan vi også skaffe den hjem til dig.

Kig forbi butikken eller ring på 75 17 36 22 og få en snak om dine bildrømme.

Dét siger vores kunder om os