fbpx

Renere motor og bedre brændstoføkonomi

Få din motor tilbage i topform med en motorrens

En motorrens tager kun 45 minutter og giver dig en renere motor, som accelererer bedre og har en bedre brændstoføkonomi.

Fem gode grunde til at få renset din motor

Med tiden soder din bils motor til. En tilsodet motor kører kortere på literen, accelererer langsommere og forurener mere, hvis ikke du får den renset.

En ren motor yder mere og bedre

Efter en motorrens vil du bl.a. opleve en øget trækkraft og en forbedret accelerationsevne – selv hvis du har en ældre bil.

Bedre brændstoføkonomi

Det kan godt betale sig at give din bil en motorrens. Over tid vil din bils motor nemlig sode til – og det gør, at du kører kortere på literen. Det koster dig brændstof. Med en motorrens vil du hurtigt opleve, at dit brændstofforbrug mindskes.

Omtanke for miljøet

Du kan få renset hele din bils brændstofsystem for smuds og sodaflejringer. Det giver en renere udstødning og en bil, der forurener mindre. Til gavn for miljøet og din grønne samvittighed.

Mindre værkstedsregning

Uanset om du kører i en nyere bil eller en lidt ældre, kan du undgå dyre værkstedsbesøg ved at vedligeholde din bil med en motorrens. Du kan f.eks. undgå, at partikelfilteret stopper til, hvis du får renset motoren i tide. Så slipper du for at investere i et nyt filter.

Du giver din bil de bedste forudsætninger

Når din motor er ren, er belastningen af motorens centrale dele ikke nær så stor. Og det giver din bil de bedste forudsætninger til at klare udfordringer som køkørsel, koldstart og sejtræk.

Hvad er en motorrens?

En motorrens er en indvendig dybderensende behandling af din bils motor. Resultatet er en renere motor, forbedret ydeevne og større køreglæde.

Motorrensen foregår ved, at vi kobler en rensemaskine til bilens motor. Rensemaskinen sender en effektiv kemisk rensevæske gennem motoren, som fjerner affaldsstoffer og sodaflejringer. Væsken renser kritiske steder, hvor tilsodning opstår. Resultatet er en renere motor.

En motorrens tager bare 45 minutter. Og du kan nemt få det gjort sammen med et serviceeftersyn på bilen.

En motor i topform for kun 995 kr.

Hvis du giver din motor en motorrens, får du en motor i topform! Gerne en gang om året. Så vil du opleve en øget trækkraft og en forbedret accelerationsevne.

En motorrens hos os koster kun 995 kr.

Dét siger vores kunder om os