Lær os lidt bedre at kende

Facaden hos Storgaard Biler

Hvem er Storgaard Biler?

Storgaard Biler A/S blev grundlagt i 1989 af Henning Storgaard på adressen Ribevej 1 i Bramming. Her bor vi stadig, men virksomheden har vokset sig større gennem årene.

I dag beskæftiger vi 36 af de dygtigste fagfolk og medarbejdere fordelt på salg, service og i værkstederne.

En ting har dog ikke ændret sig – og det er vores gode kundeservice, som i alle årene har været hjørnestenen og drivkraften i vores forretning.

Prisbelønnet SEAT-forhandler

Siden grundlæggelsen har vi været autoriseret forhandler af SEAT, og i dag er vi Danmarks største SEAT-forhandler. Vi har også vundet flere forhandlerpriser for vores arbejde med SEAT.

I 2009 udvidede vi vores produktprogram med Hyundai. Det betyder, at vi i dag kan tilbyde et stort udvalg af kvalitetsbiler inden for alle kategorier.

2000 m2 udstillingshal

Vores udstillingshal breder sig over 2000 m2 fordelt på udstilling af nye biler og vores brugtvogns-udstilling. Vi har altid mere end 150 forskellige nye og brugte biler på lager. I 2016 gennemgik vores udstillingshal til nye biler en gennemgående renovation, så vi i dag kan præsentere alle nye biler i et endnu flottere og skarpere miljø.

Service og reparation af alle bilmærker

I vores topmoderne værksted tilbyder vi service og reparation af alle bilmærker. Alle vores mekanikere bliver løbende efteruddannet i de nyeste teknologier, så din bil er i de bedste hænder.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores moderne bilhus.

Virksomhedsbrochure

Du kan også lære os lidt bedre at kende i vores virksomhedsbrochure.