fbpx

Forza Leasing hos Storgaard Biler

Forza Leasing er din vej til sjovere biler

Som kunde hos Forza Leasing hjælper vi dig med at finde frem til den form for finansiering, der er den bedste løsning for dig. Uanset om du er privat- eller erhvervskunde. Vi giver dig hurtigt og sikkert et overblik over de forskellige finansieringsmuligheder af din drømmebil, for vi er specialister i import af eksklusive biler fra hele verden.

Fordele ved Forza Leasing

  • Mere bil for pengene
  • Mere udstyr – færre kilometer
  • Individuelle og skræddersyede leasingløsninger
  • Lav afskrivning
  • Fleksibel og kort bindingsperiode
  • Mulighed for at tilkøbe service- og reparationsaftale

Altid masser af drømmebiler på lager

Som kunde hos Forza Leasing kan du forvente personlig rådgivning, der bl.a. indebærer, at du får en gennemskuelig leasingaftale til en konkurrencedygtig pris med mulighed for kort bindingsperiode.

Vi tilbyder leasing af biler fra populære mærker som blandt andet Porsche, Audi, BMW, Mercedes og VW. Herudover kan du benytte dig af, at vi har et stort lager med biler i vores bilhuse i Hillerød, Birkerød, Roskilde, Frederikssund, Bramming, Vallensbæk, Tilst Aarhus og Højbjerg Aarhus. Her har du mulighed for at opleve og prøvekøre vores eksklusive biler, sparke dæk og ved selvsyn vurdere din kommende drømmebils lækkerhedsfaktor.

Se alle vores drømmebiler

Hvorfor Forza Leasing?

Når du leaser en bil hos os, så lejer du i praksis bilen af os i en aftalt periode. Det smarte ved leasing er, at du kun betaler en lille procentdel af registreringsafgiften hver måned hele leasingperioden, i stedet for hele registreringsafgiften på én gang, som du gør, når du køber en bil. Derfor kan du med leasing få råd til meget mere drømmebil for pengene.

Som ved almindelig finansiering, lægger du en udbetaling og herefter en månedlig ydelse i hele leasingperioden. Leasingperioden er fleksibel efter dit ønske, men ofte 12 måneder. Årsagen til leasingperiodens længde er, at afgiften efter 12 måneder vil være faldet. Det betyder, at du med fordel kan indgå en ny leasingaftale, hvor den månedlige leasingydelse vil være lavere.

Inden leasingperioden begynder, beregner vi en forventet restværdi på bilen efter perioden, og så betaler du af på bilen ned til dette beløb, ligesom du kun betaler registreringsafgiften for den periode du leaser bilen i. Derudover betaler du selv for bilens driftsomkostninger i leasingperioden.

Vi tilbyder tre former for leasing

Privatleasing – til dig, der som privatperson gerne vil lease din drømmebil

Erhvervsleasing – til dig, der skal bruge drømmebil i virksomheden og ønsker at fratrække moms

Splitleasing – til dig, der gerne vil bruge bilen både privat og erhvervsmæssigt

Privatleasing

Størstedelen af de danske leasingkunder er private forbrugere. Ved privatleasing har du mulighed for at køre i en nyere brugt bil til en fast månedlig ydelse uden uforudsete udgifter. Da du fra starten kender til dine udgifter, får du en økonomisk sikkerhed når du privatleaser en bil.

Læs mere om privatleasing

Erhvervsleasing

Erhvervsleasing er en af de mest almindelige former for flexleasing. Med erhvervsleasing har du mulighed for en at få en firmabil, uden at binde store mængder kapital i virksomhedens biler. På denne måde mindsker man belastningen af virksomhedens likviditet. Ved erhvervsleasing betaler virksomheden eller arbejdsgiveren alle driftsudgifter i forbindelse med bilen.

Læs mere om erhvervsleasing

Splitleasing

Splitleasing er for dig, der kører meget i dit arbejde og har et mindre kørselsbehov privat. Ved splitleasing deles arbejdsgiver og medarbejder om omkostningerne. Den private kørsel faktureres til privatpersonen, og man undgår derfor firmabeskatningen.

Kontakt os og hør mere om splitleasing.

Når leasingperioden udløber

Når leasingperioden løber ud, har du flere muligheder: Du kan forny aftalen, eller du kan bytte bilen til en anden bil hos Forza Leasing. Du kan også vælge at sætte bilen til salg hos Forza Leasing i form af en såkaldt anvisningsaftale.

Du kan også selv finde en ny køber til bilen, så klarer Forza brugerskiftet for jer. Forza køber også gerne din bil til markedspris.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din drømmebil.

Hvilken type leasing passer til dig?

Overvejer du leasing af din næste bil? Kontakt os og lad os hjælpe dig med at kortlægge dine muligheder.

Få et uforpligtende leasingtilbud

Dét siger vores kunder om os