fbpx

Elektriske dage hos Storgaard Biler

Udgivet den

Kom til Elektriske Dage i weekenden den 11.-12. januar hvor vi stiller skarpt på elbiler og elbilsteknologien. Prøvekør en elbil og oplev en ren elektrisk hverdag.

Danmarks bredeste udvalg af elbiler

Hyundai står bag markedets bredeste udvalg af elbiler. Fra de banebrydende hybrider IONIQ hybrid og IONIQ plug-in hybrid til den emissionsfri IONIQ electric, som er 100% elektrisk. Alle IONIQ-modellerne har for nyligt fået et facelift, et kraftigere og mere effektivt batteri og flere sikkerhedsfunktioner som f.eks. eCall.

Er du mere til SUV’ens høje indstigning og gode overblik i trafikken, tilbyder vi også vores KONA og Tucson som elektrificerede modeller. Hyundai Tucson fås som mild hybrid, mens Hyundai KONA electric er Danmarks mest solgte 100% eldrevne SUV.

Oplev Danmarks mest solgte elektriske SUV

Hyundai KONA electric giver dig det bedste fra to verdener:

En sporty SUV med høj ind- og udstigning, masser af udstyr og lækre detaljer kombineret med en unik køreoplevelse med et kvikt optræk, en 204 hk elektrisk motor og en rækkevidde på op til 449 km*! Der er ikke noget at sige til, at Hyundai KONA electric på rekordtid er blevet den mest solgte elektriske SUV i Danmark.

Nu præsenterer vi tre helt nye spændende KONA electric modeller: Pure, Essential og Advanced, et nyt, fleksibelt setup for ladeløsninger – og en endnu lavere pris.

Det betyder, at KONA electric Standard Range (rækkevidde på 289 km) fås fra kun 249.995 kr. og KONA electric Long Range Performance (rækkevidde på 449 km) fås fra kun 294.995 kr.

Læs mere om Hyundai KONA electric og book en prøvetur 

Korte leveringstider i 2020

Salget af elbiler og plug-in hybridbiler er næsten firdoblet fra 2018 til 2019 – fra 1.545 solgte elbiler i 2018 til 5.524 i 2019. Det viser tal fra De Danske Bilimportører. For at imødekomme den stigende efterspørgsel har vi fyldt vores lagre ekstra meget op med elbiler. Det betyder, at vi i 2020 kan levere både Hyundai IONIQ og KONA electric inden for blot et par måneder.

Ta’ springet ud i el og få en trådløs mobiloplader!

Skal din næste bil også være elektrisk? Så kom til Elektriske Dage i weekenden! Vi er klar til at svare på alle dine spørgsmål om batterier, rækkevidde, opladning og sikkerhed – og du kan opleve alle vores spændende elbiler fra Hyundai. Hvis du tager springet ud i en prøvekørsel, kvitterer vi med en trådløs mobiloplader (værdi 200,-).

Vi har åbent i weekenden den 11.-12. januar fra kl. 11-16.

 

* WLTP-norm.

Dét siger vores kunder om os