fbpx

Vi er nyt Forza Leasing bilhus

Udgivet den

Vestjyder får nu endnu bedre muligheder for at lease deres drømmebil, når Forza Leasing åbner i Bramming.

Vi er nemlig blevet en del af det landsdækkende leasing- og autoservicekoncept hos Forza Leasing A/S. Dermed er vi det syvende Forza Leasing bilhus i Danmark og det eneste Forza Leasing Bilhus i Vestjylland. Det giver de danske leasingkunder endnu bedre muligheder for at komme i gang med leasing.

”Vestjyder værdsætter køreglæde, luksus og økonomisk frihed. Det ved vi hos Storgaard Biler, og netop derfor glæder vi os meget over endelig at bringe den mulighed til landsdelen for dem, der ønsker en midlertidig køreløsning,” siger Jens Enevoldsen, partner i Storgaard Biler.

Forza Leasing specialiserer sig netop i eksklusive biler, som de også tilbyder hjælp til import samt klargøring og servicering af.

”Som Forza Leasing-partner sørger vi for, at vestjyderne nu kan lease deres drømmebil på vilkår, der er fuldstændig skræddersyet til netop deres ønsker og behov,” fortæller Peter Bertelsen, der også er partner i Storgaard Biler. Han fortsætter, ”med leasing får man virkelig meget drømmebil for pengene.”

Forza Leasing er en af Danmarks stærkeste og mest specialiserede finansieringspartnere inden for finansiel leasing af eksklusivbiler som Mercedes, Porsche, Range Rover og Maserati.

Udover Bramming har Forza Leasing afdelinger i Hillerød, Frederikssund, Køge, Roskilde, Odense, Århus.

Dét siger vores kunder om os