fbpx

Gratis lånebil

Altid gratis lånebil, når din egen er på værksted

Vi stiller gerne en gratis lånebil til rådighed, mens din egen er på værksted. Vi giver også gerne et lift til togstationen eller nabobyen, hvis du har brug for det. Og bliver din bil forsinket på værkstedet, så kan vi også lave en aftale om levering af bilen på din adresse.

Gratis lånebil - vær' godt kørende, når din egen bil holder stille

Alle vores lånebiler er gode kvalitetsbiler. De er driftssikre og servicerede på vores eget værksted, så du er sikker på at komme godt videre. Vi har lånebiler i alle størrelser fra SEAT Mii til SEAT Leon og Hyundai i30.

  • En lånebil er gratis, og du har fri km/dag
  • Der er naturligvis fuld kasko på bilen
  • Laver du en skade på lånebilen, er selvrisikoen 5.000,-

Regler for brug af lånebil

  • Rygning er ikke tilladt i lånebilen – overtrædelse vil medføre en ekstraregning på 5.000,- for rens.
  • Lånebilen må kun benyttes i Danmark.
  • Lånebilen skal afleveres tilbage fuldt tanket og i samme stand, som da den blev udleveret.
  • Du har pligt til at informere os om, hvis lånebilen har fået ridser, buler eller på anden måde er blevet skadet i låneperioden.

Vi sørger for at bilen starter hver gang

Har du brug for at få bilen i gennem et værkstedsbesøg uden at du føler dig snydt? Det vigtigste for os er at servicere, hjælpe og vejlede dig. Du bliver inddraget i hele processen og er naturligvis selv med til at beslutte forløbet. Desuden arbejder vi aktivt med Servicecam, så du afslutningsvist får tilsendt en video, hvor mekanikeren gennemgår reparationsprocessen med dig, hvad der er blevet lavet og evt. hvad der skal holdes øje med, samt din bils generelle sundhedstilstand.

Så har bilen brug for for hjælp til konkurrencedygtige priser, med garanti på det arbejde vi udfører, så book en tid i dag!

Book tid på værkstedet her

Dét siger vores kunder om os