Biler med plads til 3 autostole

Vi finder bilen med plads til tre barnestole

Vi har et stort udvalg af biler med plads til tre eller flere børn

Har du brug for en bil med plads til tre børn i autostol? Se vores store udvalg af biler med plads til tre eller flere børn.

Kig forbi! Vi er klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige bil med plads til hele familien.

Plads til hele familien

Det kan være svært at finde en bil, der har plads til mere end to autostole på bagsædet.
Men det er vigtigt, at børnene sidder både godt og sikkert. Derfor hjælper vi dig gerne med at finde den helt rigtige bil med plads til hele familien.


Biler med plads til tre autostole

I de fleste biler er bagsædet ikke bredt nok til at have tre autostole ved siden af hinanden. I nogle biler er det muligt at placere en selepude i midten mellem to autostole og få plads til alle børn på den måde. Dog kan pladsen på bagsædet hurtigt blive så trang, at det kan være en udfordring at få plads til selv en selepude til barn nummer tre. Og hvis ingen af børnene er store nok til at bruge selepude endnu, så opstår pladsproblemerne.

Du kan også komme i bekneb med benpladsen, hvis du skal have tre børn på bagsædet.

Ny bil med plads til 7 personer?

Drømmer du om en ny bil med plads til 7 personer? Så kan vi hjælpe! Flere af vores modeller fås nemlig med ekstra god plads til hele familien.

SEAT Tarraco

I vores store 7-personers SUV SEAT Tarraco er plads ikke et problem! Den kan nemlig fås med syv sæder fordelt på tre sæderækker; og når de ikke benyttes, kan du du nyde det store, rummelige bagagerum, som rummer 1.775 liter, når bagsæderne er lagt ned.

SEAT Alhambra

I SEAT Alhambra får du plads til alt og alle. Den har nemlig 7 individuelle komfortable sæder, som kan foldes på 32 forskellige måder, skydedøre på begge sider og et bagagerum, som rummer 2279 liter!

Få plads til tre barnestole i din bil


Sådan finder du den rigtige bil med plads til tre autostole

1. Ta' hele familien med

Det er derfor en god idé, at du tager hele familien med, når I skal købe ny bil.

Vi anbefaler:

 • Tag autostole og børn med
 • Installér alle stolene
 • Kør en god testtur med børnene i deres udstyr
 • Prioritér Isofix-montering
 • 2. Prioritér Isofix til montering af barnestolen

  Du bør prioritere at montere autostolene med Isofix, hvis det er muligt. Isofix reducerer autostolens bevægelser og minimerer monteringsfejl.

  Når der skal stå tre autostole ved siden af hinanden, er det dog ikke sikkert, at alle kan bruge Isofix. Så bør du prioritere flest mulige autostole med Isofix og derefter bruge selemonterede autostole.

  3. Biler med 3 sæderækker

  Biler med syv sæder har tre sæderækker. De bagerste sæder er i mange af disse biler et klap-op-sæde.

  En bil med tre sæderækker kan være en løsning på pladsproblemet. Så kan de ældre børn sidde på det bagerste bagsæde og børn i autostole på det forreste bagsæde.

  Det er dog vigtigt, at du læser foreskrifterne for brugen af bilens klap-op-sæder. FDM anbefaler, at børn i autostole så vidt muligt ikke sidder på 3. sæderække, da sæderne ikke nødvendigvis har samme stabilitet, som det faste bagsæde. Nogle bilproducenter fraråder det også.

  Der er dog ikke noget i færdselsloven, der forhindrer det.

  Vi finder bilen med plads til tre eller flere børn

  Selvom det kan være en udfordring, så er det ikke umuligt at finde en bil med plads til tre børn i autostol. Der findes nemlig flere biler, hvor du kan have tre autostole på bagsædet. Og vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige bil til dig og din familie.

  Hvis du allerede har udset dig den perfekte bil, kan vi også skaffe den hjem til dig.

  Kig forbi butikken eller ring til os på telefon 75 17 36 22 og få en snak om dine bilønsker. Vi er klar til at hjælpe dig.