fbpx

Erhvervsleasing

Erhvervsleasing af firmabil

Har du brug for en firmabil i din virksomhed, så bør du overveje leasing. Erhvervsleasing giver dig stor fleksibilitet i din vognpark, du undgår at belaste din likviditet, og du kender dine præcise udgifter til bilen, i den tid du kører i den.

Fleksibel erhvervsleasing

Flexleasing er en af de mest almindelige former for erhvervsleasing, fordi det giver store fordele i forhold til både beskatning og fleksibilitet af leasingaftalen. Ved erhvervsleasing betaler dit firma eller din arbejdsgiver alle udgifter i forbindelse med bilen. Ønsker du at bruge din firmabil privat, bliver du beskattet af fri bil.

Der flere fordele ved flexleasing

Derudover får du alle fordelene ved flexleasing med. Det inkluderer blandt andet lavere nedskrivning af afgiftsfri bil, lavere kapitalbinding
og lavere risiko ved gensalg.

Hvordan beregnes beskatningsgrundlaget?

Beskatningsgrundlaget er individuelt på hver bil, og beregnes forskelligt alt efter bilens alder.

  • Under tre år gammel: Er bilen indregistreret for under tre år siden, beregnes beskatningen ud fra nyprisen og ekstraudstyr. For at udregne dette, tager man udgangspunkt i prisen på den fabriksnye bil samt bilens ekstraudstyr
  • Ældre end tre år: Er bilen indregistreret for over tre år siden, beregnes den ud fra handelsværdien samt bilens anskaffelsesværdi. Ved erhvervsleasing af biler ændre end tre år, har lignede udbudte modeller, eksempelvis på bilbasen.dk, derfor betydning for, hvad din beskatning bliver. Dette betyder, at beskatningen er forskellig alt afhængigt af de aktuelle markedsforhold.

Vi beregner beskatningsgrundlaget individuelt fra gang til gang, og du kan altid skrive til os og få et uforpligtende tilbud på erhvervsleasing af din drømmebil.

Få hjælp til at finde den rette firmabil

Ønsker du at holde beskatningsgrundlaget inden for et bestemt budget, f.eks. på 400.000 eller 600.000 kr., så kommer vi gerne med forslag til hvilke modeller, hvor du får mest for pengene. Vi laver rigtig mange beregninger om året i forbindelse med erhvervsleasing, og vi ved derfor præcis, hvor du får mest for skattekronerne.

Kontakt os i dag, så vender vi hurtigst muligt tilbage med et tilbud på erhvervsleasing.

Vi kan også finde din næste bil

Vi har lang erfaring i at finde og skaffe drømmebiler hjem til vores kunder.

Vores leasingtilbud er altid inkl.:

  • Hjemtagelse på autotransport
  • Vi indestår for bilens aftalte stand
  • Toldsyn, gennemgang og klargøring
Få et uforpligtende tilbud

Dét siger vores kunder om os