fbpx

Cargarantie

Større tryghed ved bilkøb

Med en forsikring fra Cargarantie er du sikret mod dyre reparationer, hvis der opstår uventede situationer, der kræver værkstedsbesøg – og du kan være tryg i hele Europa, hvis uheldet er ude.

Fordele ved Cargarantie

 

Hvilke dækninger finder der?

Når du køber en ny bil er du naturligvis omfattet af Købeloven. Med en Cargarantie kan du få op til 24 måneders dækning, og hvert år har du hos din forhandler mulighed for at forlænge aftalen, indtil bilen er 10 år.

Til brugte biler findes der tre forskellige dækninger:

  • Basic
  • Comfort
  • Comfort Plus

Cargarantie Basic

Basic dækker de vigtigste og dyreste komponenter, som motor, kobling/automatisk gear og aksel.* Forsikringsaftalen kan kun tegnes på samme tidspunkt som salget af bilen gennemføres.

For at opretholde forsikringsdækningen er du som køber forpligtet til at få udført de serviceeftersyn og det vedligeholdelsesarbejde, som producenten foreskriver eller anbefaler hos os eller i henhold til producentens foreskrifter.

Kontakt os og hør mere.

* Se de generelle forsikringsbetingelser på cargarantie.dk.

Cargarantie Comfort

Denne forsikring er meget omfangsrig og dækker også komponenter som styretøj, bremsesystem, brændstofanlæg, kølesystem og klimaanlæg; dog undtaget typiske sliddele.* Forsikringsaftalen kan kun tegnes på samme tidspunkt som salget af bilen gennemføres.

For at kunne opretholde forsikringsdækningen er du som køberen forpligtet til at få udført de serviceeftersyn og det vedligeholdelsesarbejde, som producenten foreskriver eller anbefaler hos os eller i henhold til producentens foreskrifter.

Kontakt os og hør mere.

* Se de generelle forsikringsbetingelser på cargarantie.dk.

Cargarantie Comfort Plus

Denne forsikring er den mest omfangsrige og dækker foruden de vigtigste og dyreste komponenter også elektroniske og mekaniske komponenter, dog undtaget typiske sliddele.* Forsikringsaftalen kan kun tegnes på samme tidspunkt som du køber bilen.

For at kunne opretholde forsikringsdækningen er du som køber forpligtet til at få udført de serviceeftersyn og det vedligeholdelsesarbejde, som producenten foreskriver eller anbefaler hos os eller i henhold til producentens foreskrifter.

Kontakt os og hør mere.

* Se de generelle forsikringsbetingelser på cargarantie.dk.

Forsikringsperioder

En forsikringsperiode løber i 12 måneder for biler, som på tidspunktet for forsikringens ikrafttræden ikke er ældre end 7 år regnet fra første registrering. Samme betingelser gør sig gældende ved en forsikringsperiode på 24 måneder blot bilen ikke har kørt mere end 100.000 km.

Inden forsikringen udløber er der mulighed for at forlænge aftalen. Forsikringen tegnes for perioder af 12 eller 24 måneders varighed.

Læs mere om Cargarantie her.

Eller kontakt os. Vi er klar til at hjælpe!

 

Frit værkstedsvalg i hele Europa

Når du har tegnet en Cargarantie har du frit værkstedsvalg – i hele Europa. Forsikringen er nemlig ikke bundet op på værkstedsaftaler, netop for at give dig den størst mulige fleksibilitet. Du skal blot oplyse, at der er Cargarantie på bilen.

Hvem står bag Cargarantie?

CG Car-Garantie Versicherungs-Aktiengesellschaft er et tysk forsikringsselskab, som blev grundlagt i 1971. Foruden Tyskland har selskabet filialer i Schweiz, Østrig, Holland, Italien, Frankrig, Belgien, Spanien og Kina.

De fleste kendte importører og bilproducenter samt ca. 23.000 kvalificerede mærkeforhandlere arbejder sammen med CarGarantie.

Dét siger vores kunder om os