Storgaard Biler stopper som Hyundai bilforhandler den 1. april 2021

Vi stopper som Hyundai-forhandler

Storgaard Biler har været autoriseret forhandler og serviceværksted for Hyundai siden 2009. Vi har altid været rigtig glade for Hyundais modelprogram, som er biler af høj kvalitet i et fornuftigt prisniveau.

Desværre betyder stigende krav fra importøren og fabrikken, at det ikke længere hænger økonomisk sammen for os at være Hyundai-forhandler. Efter lange overvejelser har vi derfor valgt at opsige samarbejdet med Hyundai. Det betyder, at vi stopper som Hyundai-forhandler den 31.03.2021.

Hvad betyder det for dig som kunde?

For dig som kunde betyder det ikke andet end, at vi ikke længere er autoriseret Hyundai-værksted. Vi udfører stadig service og reparationer på din Hyundai, og vi hjælper selvfølgelig også med at løse eventuelle garantisager.

Det er de samme dygtige mekanikere, som du kender – og som kender din bil – og de samme godkendte dele og værktøj, vi bruger, når vi udfører arbejde på din Hyundai. Forskellen er blot, at vi ikke længere kan give dig et ’autoriseret’ servicestempel i din servicebog.

Du er også stadig dækket af din vejhjælp; blot under navnet Storgaard Biler Vejhjælp. Den 1. april offentliggør vi konceptet Storgaard Biler Vejhjælp, samt kontaktoplysninger på vejhjælpen.

Hvad hvis du har en serviceaftale på din Hyundai?

Hvis du har en serviceaftale på din Hyundai, så er du stadigvæk dækket af den, som du hele tiden har været. Vi dækker fortsat alle udgifter forbundet med service og reparationer af din bil. Priser og vilkår for din serviceaftale fortsætter uændret.

Hvis du ønsker at komme ud af din serviceaftale på baggrund af dette, så kontakt Ebbe på 76 56 29 95.

Hvad hvis du får en skade på din Hyundai?

Hvis du får en skade på din Hyundai, skal du stadig kontakte os. Vi laver skader for alle forsikringsselskaber og har adgang til alle Hyundais reparationshåndbøger, så vi udbedrer skaden efter mærkets gældende forskrifter.

Vi sætter stor pris på alle vores Hyundai-kunder, og vi håber fortsat at se jer.