Storgaard Biler søger en mekaniker

Vi søger en mekaniker

Vi har stor aktivitet på vores brugte biler, og vi søger derfor en ekstra mekaniker i vores brugtvogns-klargøring, som vil hjælpe os med at få endnu flere biler ud at køre.

Dine arbejdsopgaver

Din vigtigste opgave bliver at gennemgå og forberede vores brugte biler og sikre, at de er klar til at blive solgt til forventningsfulde kunder. Du kommer til at arbejde med biler af alle mærker. Derfor er det vigtigt, at du er mekanisk velfunderet. Det er oftest biler, som vi får ind i bytte, demobiler og biler vi har købt på auktion.

Du skal også i perioder hjælpe til på vores skadesværksted med forskellige opgaver herunder bl.a. af- og påmontering af dele til maler.

Du kan se frem til en afvekslende arbejdsdag med mange forskellige opgaver. Du får naturligvis din egen lift, dit eget værktøj og adgang til digitale værktøjer.

Hvem er du?

  • Du er uddannet automekaniker
  • Du er mekanisk velfunderet, da du kommer til at arbejde med biler af alle mærker
  • Du er arbejdsom og grundig
  • Du trives i en hverdag med fart på
  • Du kan stå på mål for dit arbejde
  • Du har kørekort

Du kan forvente et tæt samarbejde med de øvrige afdelinger i huset, hvorfor det er altafgørende, at du kan være med til at bidrage positivt og konstruktivt til samarbejdet.

Hvem er vi?

Vi er en rummelig arbejdsplads, bestående af 25 imødekommende og professionelle kolleger i alle aldre. Vi har et stærkt fællesskab, og vi lægger vægt på at det er sjovt at gå på arbejde.

Vi tilbyder et sikkert og godt arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet og gode muligheder for læring og udvikling. Løn efter kvalifikationer.

Lyder dette som noget for dig?

Så kom forbi med din ansøgning personligt og spørg efter Kim eller Ebbe. Vi glæder os til at hilse på dig.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe på 75 17 36 22.