fbpx

Vi har fået vores egen app!

Udgivet den

Vi har fået udviklet vores helt egen app! Appen indeholder fede funktioner, som gør det lettere for dig at være vores kunde og bilejer. Samtidig giver appen også adgang til eksklusive rabatter og tilbud.

Bestil tid på værkstedet og anmeld skade nemt og hurtigt

I vores app har du vores værkførere og værksted helt tæt på. Du kan nemlig nemt bestille tid på værkstedet og vores skadesværksted, hvis din bil har brug for det.

Hvis du har været så uheldig at få en skade, har du også mulighed uploade billeder af skaden.

Adgang til eksklusive rabatter og tilbud

Appen giver dig også adgang til vores eksklusive loyalitetsklub. I loyalitetsklubben optjener du rabat på dine værkstedsbesøg. For hver tusinde kroner du bruger på værkstedet, får du et stempel, og fjerde stempel udløser en rabat på 20% rabat på din samlede værkstedsregning!

Udover loyalitets-rabatten får du også adgang til skarpe tilbud på tilbehør og reservedele, som vi poster eksklusivt i appen.

Hvad betyder bilens advarselslamper?

Springvand, svensknøgle, tepotte og fjeder… Symbolerne i bilens instrumentpanel kan nogle gange svære at afkode. Hvad betyder de, og er det alvorligt?

Derfor har vi udviklet et opslagsværk, hvor du kan se de mest almindelige advarselslamper og deres betydning. Opslagsværket viser de forskellige ikoner som de ser ud i instrumentpanelet, så det er nemt af finde symbolet, uden at du ved hvad det betyder. Du kan blot kigge efter det i opslagsværket.

Du kan også bruge søgefunktionen til at søge efter bestemte symboler.

Slip for unødvendig tid på værkstedet

En bil er nu sjovest, når den er tip-top køreklar.

Benny guider dig til små vedligeholdelsesopgaver på din bil

Vores mekaniker Benny guider dig igennem de mest almindelige små vedligeholdelsesopgaver på din bil, som du kan udføre selv, og dermed undgå unødvendig tid på værkstedet.

I videoguiderne viser Benny bl.a.:

  • Hvordan du tjekker dæktrykket og fylder mere luft i dækkene
  • Hvordan du påfylder sprinklervæske
  • Hvordan du nulstiller dæktryksmåleren i bilen
  • Hvordan du kører vinduesviskerne i serviceposition

Du finder videoguiderne i appen under ‘gør det selv’.

Hold dig opdateret

Vær den første til at høre om vores mange spændende aktiviteter f.eks. premiere på nye bilmodeller, åbent hus, særlige kundeaftener og VIP-arrangementer. Du finder alle vores aktiviteter under ‘begivenheder’.

Vi er ikke længere væk end et tryk!Find nemt den Storgaard Biler medarbejder du skal bruge i vores app

Hvis du har brug for os, er vi ikke længere væk end et tryk! Du kan f.eks. få en rutevejledning hen til os fra din nuværende position, hvis du har brug for at komme på værksted eller vil besøge vores salgsafdeling.

Hvis du har brug for at tale med os, finder du også vores kontaktinformationer. Bare find den medarbejder du har brug for og ring op eller send os en mail – med et enkelt tryk!

Hent vores app nu!

Vores app fås både til IPhone og Android. Hent den her: http://onelink.to/wx6xbr

Dét siger vores kunder om os