Storgaard Biler i Bramming har Danmarks mest tilfredse Hyundai kunder

Vi har Danmarks mest tilfredse Hyundai-kunder

Kunder hos Storgaard Biler er Danmarks mest tilfredse Hyundai-kunder.

Det viser resultatet af Hyundais årlige kundeundersøgelse.

Og vi er simpelthen ved at revne af stolthed!

Danmarks højeste kundetilfredshed

Kundeundersøgelsen er udført af Hyundai Danmark.

Undersøgelsen er baseret på et spørgeskema, som udleveres til alle nye Hyundai-kunder. Det er således tilbagemeldinger direkte fra kunderne, der danner grundlaget for resultatet.

Blandt andet skal kunderne tilkendegive om de er så tilfredse med os og vores service, at de vil anbefale os til andre – og det er især på denne parameter, at vi scorer højt blandt vores kunder.

Det er vi rigtig glade for.

Kunderne er den vigtigste ressource

Storgaard Biler i Bramming har Danmarks mest tilfredse Hyundai kunder

Det fine diplom, som fulgte med udnævnelsen – det har nu fået en æresplads ved siden af kaffemaskinen i salgsudstillingen.

“Vi er stolte og glade for, at vores kunder kan lide den service, vi yder i hverdagen. Vi gør os umage for at skabe gode og venlige omgivelser for vores kunder hver dag. Vores kunder og medarbejdere er den allervigtigste ressource i vores forretning,” siger vores glade direktør Ebbe Bendixen.

Kundens ønsker og behov i centrum

Uanset om kunderne kommer for at købe en ny bil, en brugt bil, har brug for rådgivning eller skal til service, så skal de føle, at vi lytter til dem og tager dem alvorligt:

“Vi gør vores ypperste hver eneste dag for at betjene vores kunder og give den bedste og mest kyndige vejledning til deres nye bil,” fortæller vores salgschef Peter Bertelsen. “Vi lytter til deres ønsker og drømme, og vi skræddersyr komplette løsninger med finansiering, forsikring, udstyr og serviceaftale med udgangspunkt i deres behov,” slutter en stolt Peter Bertelsen.

Hyundai hos Storgaard Biler

Hos Storgaard Biler har vi forhandlet Hyundai siden 2009, og vi er rigtig glade for mærket.

Hyundai tilbyder et alsidigt udvalg af modeller, top-sikkerhed, gode køreegenskaber og ikke mindst branchens bedste garanti. Hvis du er på udkig efter en ny bil, så findes den sandsynligvis hos os!

Kom selv ind og oplev hvorfor Hyundai er et af vores – og mere end 100.000 danskeres – foretrukne bilmærke.

Du kan også læse om vores arbejde med Hyundai her