fbpx

Undgå P-bøder med den nye Park Solar

Udgivet den

Park Solar er en parkeringsskive af den nye teknologiske generation. Den har både spændende funktionelle og æstetiske kvaliteter, som du ikke oplever ved traditionelle parkeringsskiver.

Om Park Solar

Samatech ApS har i samarbejde med danske designere og ingeniører udviklet en unik p-skive, som selv registrerer parkeringstidspunktet og drives af en integreret solcelleteknologi.

Teknologi i høj klasse

Teknologien i Park Solar fungerer således, at skiven aktiveres kort tid efter, at bilen er parkeret. Parkeringsskiven indstiller automatisk parkeringstidspunktet – naturligvis fremskrevet til nærmeste kvarter (efter dansk lovgivning).

Ligeledes registrerer Park Solar, når bilen kører igen, og den deaktiverer automatisk parkeringsmode.

Aldrig mere batteriskift

Solcelleteknologien betyder, at du aldrig skal bekymre dig om batteriskift i produktets levetid.

Med den automatiske aktivering skal du heller ikke huske på at stille p-skiven. Det er selvfølgelig muligt at indstille tiden manuelt.

Klassisk design

Det er tydeligt, at der er tænkt over detaljerne i Park Solar. Udover at du får højteknologisk udstyr, er der ligeledes kræset om designet, således at parkeringsskiven bliver en udsmykning til bilen – modsat mange andre p-skiver.

Designet er enkelt med et klassisk formsprog, som henvender sig til den kvalitetsbevidste forbruger, der sætter pris på funktionalitet og æstetik i hverdagen.

Kom ind til os og se den innovative parkeringsskive eller læs mere om parkeringsskiven her

Dét siger vores kunder om os