fbpx

Tyverisikr din varevogn

Udgivet den

Vi tilbyder nu tyverisikring af varevogne. Tyverisikrede varevognslåse har en præventiv effekt mod indbrud idet de er dirke- og boresikre.

Forsikringsanbefalet tyverisikring

Indbrud i varevognen er ikke blot irriterende og grænseoverskridende. Det er også dyrt og tidskrævende at gøre skaderne op, involvere forsikringsselskabet, købe nyt udstyr og vente på bilen, mens den er på værksted.

Tyverisikring af din varevogn er din bedste chance for at undgå ubudne gæster i varerummet. Vi udstyrer din varevogn med varevognslåse, som sikrer din bil mod indbrud.

Flere danske forsikringsselskaber anbefaler faktisk at udstyre varevogne med tyverisikrede varevognslåse, bl.a. Alm. Brand, Tryg, Danske Forsikring og Topdanmark.

Nemme at bruge i dagligdagen

Vi tilbyder et sortiment af forskellige dirkefri og boringssikre låse produceret i vejrbestandigt, hærdet stål. Låsene fås med og uden smækfunktion, hvilket gør dem nemme at bruge i hverdagen.

Vi tilbyder tre slags varevognslåse:

UFO

En UFO-lås består af en aftagelig bore- og dirkefri kuppel. Låsen er uden smækfunktion, men låses med en nøgle hver gang.

UFO Smart Duo

En UFO Smart Duo-lås fås med justerbar smækfunktion, så du selv kan indstille, om låsen skal låse, hver gang du smækker døren eller om den skal være låst op.

UFO Expert

Expert-låsen smækker hver gang. Den består af en KABA high security låsecylinder og patenteret nøgleprofil. Den kan ikke bores eller dirkes op. Desuden er cylinderen støvbeskyttet, hvilket sikrer låsens pålidelighed i ekstreme miljøer.

Se Michael fra SmartVan demonstrere de forskellige låsetyper i den korte video herunder.

Til alm. døre og skydedøre

Vi kan montere tyverisikring både på alm. døre og skydedøre.

Tyverisikring på kun en time

Montering af en UFO-dørlås på din varevogn tager kun 60 minutter! Og priserne starter fra kun 999 kr. + moms inkl. montering!

Vi kan også beskytte dig mod tyven

Med vores brede sortiment af tyverisikrede varevognslåse har vi helt sikkert også en løsning, der passer til dig og din virksomhed. Kontakt os idag og hør hvad vi kan gøre for dig.

Dét siger vores kunder om os