Storgaard Biler Tøseløbet fejrer 10 års jubilæum

Vi varmer op til Tøseløbets 10-års jubilæum

Den 7. september 2018 snører tæt på 400 løbeglade piger i alle aldre løbeskoene for at deltage i Tøseløbet, som i år kan fejre 10-års jubilæum.

Traditionen tro afsluttes Tøseløbet med fællesspisning, præmieoverrækkelse og hygge i vores salgshaller, som vi tømmer for biler i dagens anledning.

Du kan se en video af, hvordan det ser ud, når vi tømmer og forbereder vores salgshaller her.

Masser af overraskelser til Tøseløbet

”Vi er rigtig glade for, at pigerne, ikke kun i Bramming, men også i oplandet og ja, sågar helt fra Esbjerg, Brørup, Vejen, Varde og Ribe m.m., har taget Tøseløbet til sig. For mange er Tøseløbet blevet en fast årlig tradition. Vi er stolte over, at det i år er 10. år vi afholder Tøseløbet – og vi har spændende overraskelser i ærmet for at markere løbets jubilæum. Glæd jer piger!”, siger løbsleder Ole Nielsen fra Bramming Idrætsforening.

Vind en SEAT Leon i en måned

Som altid er der også masser af præmier på højkant til de hurtigste løbere.

Blandt de mange flotte præmier er hovedpræmien en vores lækre SEAT Leon’er, som en heldig løber vinder gratis i en måned.

”Vi er meget stolte over at være blandt hovedsponsorerne på Tøseløbet, og at vi dermed er en del af en af årets største sportsbegivenheder i Bramming, det betyder meget. Og så er det absolut en fornøjelse at være vært for de mange glade piger, som fylder vores salgshaller den aften. Der er altid en rigtig god og hyggelig stemning”, fortæller Jens Enevoldsen, som er medejer af Storgaard Biler.

Storgaard Biler har været SEAT-forhandler i 30 år, og vi er i dag Danmarks førende SEAT-forhandler.

Gennem årene har SEAT-mærket udviklet sig til et stærkt internationalt brand af kvalitetsbiler. Derfor er det heller ikke overraskende, at det netop er en SEAT Leon, der er hovedpræmien: ”SEAT Leon er i særdeleshed et flagskib for SEAT-brandet, og det er ikke uden grund. Det er virkelig en topklassebil, som vi er stolte af og kan stå inde for,” siger Jens Enevoldsen.

Fakta om Tøseløbet

Tøseløbet, som er åbent for piger og kvinder i alle aldre, blev afholdt første gang i 2009 og er for længst blevet en fast tradition for rigtig mange i Bramming. I år deltager tæt på 400 piger.

Der er to ruter at vælge i mellem: 4,9 eller 8,9 km – og der er ikke krav om at man skal løbe.

Tøseløbet arrangeres af Storgaard Biler og Bramming Idrætsforening i samarbejde med en lang række sponsorer fra Brammings forretnings- og foreningsliv.

I år afholdes Tøseløbet den 7. september. Startskuddet lyder kl. 18:00 og starten går fra Storgaard Biler, Ribevej 1, Bramming. Tøseløbet afsluttes med fællesspisning og hygge i Storgaard Bilers lokaler.

Har du lyst til at deltage, så kan du tilmelde dig på www.toeseloebet-bramming.dk helt frem til den 6. september kl. 21.

Har du spørgsmål til Tøseløbet, så kontakt løbsleder Ole Nielsen fra Bramming Idrætsforening på ole.50525@gmail.com.