Få en SEAT Mii til kun 85500 hos Storgaard Biler

Lige nu får du en SEAT Mii for kun 85.500 kr.

Den rappe SEAT Mii Style er skabt til storbyen. Den kompakte størrelse gør det nemt at komme rundt i byens smalle gader og endnu lettere at parkere – især med hjælp fra parkeringssensoren bagpå.

Lige nu kan en SEAT Mii Style 5-dørs blive din for kun 85.500,- og det inkluderer aircondition og en af branchens bedste garantier.

Veludstyret SEAT Mii

SEAT Mii Style er usædvanligt veludstyret. Udover aircondition får du også fjernbetjent centrallås, elruder foran, radio/CD med 6 højtalere, Safety Assist, Hill Hold, samt højdejustérbart rat og førersæde.

En lille bil med stor teknologi

SEAT Mii er spækket med intuitiv og brugervenlig teknologi, som giver dig en helt ny dimension af opkobling. Oplev f.eks. det helt nye infotainment system, som er endnu mere intuitivt og brugervenligt end tidligere.

Integrér din SEAT Mii og din smartphone

Alt du skal gøre er at koble din smartphone til holderen på instrumentpanelet, og så er du koblet til din Mii. Gennem Bluetooth og DriveMii-appen, som du kan hente i Google Play-butikken og App Store, får du info om din kørsel, adgang til at styre musikken og foretage opkald direkte fra skærmen på din smartphone.

Med DriveMii-appen får du desuden adgang til den integrerede navigation fra din smartphone. Det gør opdatering af kortene lettere, og du får mulighed for at bruge håndskriftssøgning, Microscrolling og Ecotrainer.

Din Mii – din stil

SEAT Mii Style er fuld af de specielle detaljer, der gør det til din bil.

Vælg f.eks. selv dit indtræk og din karosserifarve (blandt syv forskellige). Giv din Mii personlighed helt ud til fingerspidserne og vælg sidespejle og dørgreb i samme farve som karrosseriet.

Hvis du gerne vil skille dig helt ud fra mængden, kan du også vælge at få indfarvet tag. Taget fås i hvidt, som har en elegant og stilet effekt og i sort, som giver et sportsligt udtryk.

Branchens bedste garanti

Med i prisen får du også en af branchens bedste garantier, SEAT SAFE, som gælder i fire år. Så er du sikret mod uforudsete omkostninger og bekymringer.

SEAT SAFE dækker alle mekaniske og elektriske komponenter i fire år efter registreringsdatoen, dog med en kilometerbegrænsning på maks. 80.000 km. Det betyder, at hvis din Mii går i stykker, så er du garanteret service og reparation på et autoriseret værksted, udført af SEAT-uddannede mekanikere.

Kør ud i verden med ro i sindet – SEAT SAFE dækker nemlig også i hele Europa.

Så længe lager haves

Den skarpe pris på 85.500,- gælder så længe lager haves. Så skynd dig ind forbi og se hvilke biler vi har på lager.

Læs mere om kampagnen på SEATs hjemmeside