SEAT DriveApp til Android Auto på informationsskærm i en bil

SEAT introducerer den første app til Android Auto

Som den første bilproducent i Europa introducerer SEAT nu en app, som er kompatibel med Android Auto.

Androidbaseret app til bilen

Med Android Auto får du allerede nem og sikker adgang til din telefons apps direkte i bilens informationssystem. Betjeningen af telefonen er stemmestyret, og du kan således foretage opkald, starte navigation og skifte musik uden at flytte øjnene fra vejen og hænderne fra rattet.

Den nye DriveApp fra SEAT giver dig en ekstra dimension af features, der gør det nemmere og sjovere at være bilist. Du får nem adgang til vitale data om bilen. Data inkluderer f.eks., dæktryk, brændstofforbrug og bilens ydeevne. Du kan også vælge at modtage notifikationer og detaljeret information om bilens servicebehov.

Dataene er tilgængelige direkte i appen gennem bilens informationssystem, mens du kører. Data gemmes også i appen, så du har hele tiden har adgang til dem.

Du får også adgang til personlige widgets, Read To Me-funktion, live grafik og ruteregistrering, samt kørekurser og udfordringer, som træner din reaktionsevne og gør dig til en bedre bilist.

Appen vil blive løbende opdateret med flere funktioner.

Nyd ubesværet opkobling af din Android-telefon

For at få adgang til de mange funktioner i SEAT DriveApp, kræver det at du har Android Auto. Så skal du blot tilslutte din telefon til bilen med et USB-kabel.

SEAT DriveApp til Android Auto bliver tilgængelig i Google Play-butikken i løbet af de næste uger.