fbpx

SEAT Tarraco Plug-in e-HYBRID

Se priser Book prøvetur

SEAT Tarraco Plug-in e-HYBRID

Mere plads. Mere stil. Mere af alt det gode.

SEAT Tarraco plug-in e-HYBRID er den store SUV, der giver dig plads til at flytte, vokse og udvide. Kør op til 48 km på ren el og op til 55,6 km/l i hybrid; og nyd så et fuldt opladet batteri på kun 3 timer og 33 minutter.

Oplevelser skal ikke begrænses af pladsmangel

I SEAT Tarraco Plug-in e-HYBRID er plads ikke et problem. Den store SUV er nemlig SEATs største og rummeligste til dato. Med fem sæder er der plads til hele familien og med 610 liters bagagerumsplads som standard, er der plads til både stort og småt i Tarraco.

Tarraco e-HYBRID passer på dig og familien

Den nye SEAT Tarraco er designet til at passe godt på dig og hele din familie. Bilens avancerede sikkerhedssystemer tackler enhver udfordring i sikker stil.

Som standard får du sikkerhedsfunktioner, som blandt andet:

  • 7 Airbags: 2 foran, 2 foran i siderne, 2 gardin og 1 ved knæ
  • 3-punktssele for og bag inkl. selealarmer
  • Front Assist
  • Adaptiv fartpilot m. fartbegrænser
  • Parkeringsassistent inkl. sensorer for og bag

Front Assist

Hvis der pludselig kører en cykel ud foran dig, eller hvis bilen foran bremser hårdt op, så reagerer SEAT Tarraco øjeblikkeligt ved at bremse ned.

Firehjulstræk og op til 1800 kg på krogen

Uanset hvilke omveje du tager, og uanset hvor vejen ender, kan du være sikker på, at Tarraco er med dig! Det hårdtarbejdende firehjulstræk sørger nemlig for at bringe dig sikkert fra A til B.

Og skal du ikke hjem lige foreløbigt – eller skal du ud, hvor du ikke kan bunde – så spænder du bare campingvognen eller båden efter Tarraco. Den må nemlig trække helt op til 1800 kg.

Dit liv. Dit valg. Din stil.

Ønsker du et look, der er helt eget?

Med 17″ alufælge, sorte tagrælinger og flotte detaljer både indvendigt og udvendigt, byder Tarraco Style masser af stil og komfort.

SEAT Tarraco Xcellence giver dig det bedste af det bedste! 19″ alufælge , eksklusiv kølergrill med flotte kromdetaljer, bakkamera, Alcantara-sæder, fodbetjent bagklap og meget mere.

Dét siger vores kunder om os