Saphe fotovognsalarm

Undgå fartbøder med en fotovognsalarm fra Saphe

Saphe er en fotovognsalarm, som giver dig besked ved fotovogne og ulykker. Alarmen er helt lovlig og kræver ikke noget abonnement.

Saphe er nem at installere

Fotovognsalarmen er super enkel at installere og bruge.

Du skal blot sætte den lille enhed, som er på størrelse med en lille æske tændstikker, i forruden på din bil. Så skal du hente den tilhørende app og parre enheden med din smartphone. Du behøver kun parre Saphe med din smartphone første gang, du skal bruge den. Derefter starter den automatisk, hver gang du skal ud at køre – du skal blot huske at tænde for Bluetooth i din telefon.

Virker både ved fotovogne og ulykker

Når du kører ude i trafikken, får du en alarm, når du nærmer dig en fotovogn eller en trafikulykke. Så ved du, at du skal være ekstra opmærksom og sænke farten.

Saphe blinker blåt, hvis du nærmer dig en fotovogn, og rødt hvis du nærmer dig en ulykke eller en farlig situation længere fremme.

Hjælp dine medbilister

Fotovognsalarmen er community-baseret. Det betyder, at bilister kan anmelde, når de ser en fotovogn eller en trafikulykke, som ikke er blevet anmeldt endnu.

At anmelde en fotovogn eller en ulykke gøres med et enkelt tryk på enten Saphes blå eller røde knap.

Helt lovlig

Saphe fotovognsalarm er helt lovlig at købe og anvende.

Opfinderen bag alarmen har været i kontakt med politiet, FDM og Rådet for Sikker Trafik, der alle er positive overfor fotovognsalarmen. Især på grund af de trafiksikkerhedstiltag, der kan bygges ind i opfindelsen – men også fordi den er så enkel at anvende, at det ikke fjerner fokus fra trafikken.

Du kan læse mere om, hvad politiet siger om Saphe her

Kom ind og få monteret en Saphe fotovognsalarm i din bil. Den koster kun 495,-.