Storgaard_Biler_SEAT_Ateca_slider

NYHED – SEAT Ateca

Den nye SEAT Ateca byder hverdagen velkommen med sin egen karakteristiske og dynamiske stil, der toner frem gennem de bevidst skarpe linjer i det ydre design. Inden i, er alt blevet udformet til at gøre det trivielle til den mest underholdende – fra den ergonomisk designede midterkonsol til den enorme mængde plads.

SEAT_Ateca_Storgaard_Biler1

SEAT_Ateca_Storgaard_Biler2

Intelligent tilslutning
Få din daglige rutine til at køre perfekt med avanceret teknologi, designet til at tilbyde den bedste og mest strømlinede køreoplevelse. Med Full Link Teknologi er du i stand til at tilslutte din smartphone til radiosystemet og anvende godkendte mobile apps mens du kører samtidigt med, at din mobil bliver opladet gennem den trådløse oplader*.

*Gælder kun udvalgte mobiltelefoner.

SEAT_Ateca_Storgaard_Biler3

Stressfrit byliv
Større sikkerhed når man kører i byen sker ved at forudse, hvordan man kan undgå trafikale situationer og derved få trafikken til at glide problemfrit. Traffic Jam Assististance* hjælper dig med at håndtere stop og start kørsel gennem køer og Blind Spot Detection med Rear Cross Traffic Alert gør vognbaneskift sikrere.

* Fås kun med DSG motorer.

SEAT_Ateca9_Storgaard_biler

En god fornemmelse
Den nye SEAT Ateca fås med kraftige og meget effektive motorer, som tilbyder dig den mest avancerede køreoplevelse uanset valg. Og alle er optimeret til at gøre livet bag rattet lidt lettere. Bykørsel er ikke altid en fornøjelse, men den bliver noget nemmere takket være den fine ydelse og præstationer gennem alle aspekter i den nye SEAT Ateca.

SEAT Ateca kommer i 3 udstyrsvarianter

Ateca Reference
– 16″ Stålfælge
– 7 Airbags
– Aircondition
– Multifunktionsrat
– Front Assist & City Emergency (Brake og fodgængerbeskyttelse

Ateca Style
– 17″ Letmetalfælge
– 2-zoner klimaanlæg
– Komfort forsæder
– Media System Plus (8″ skærm med cd og 2 USB udgange)

Ateca Xcellence
– 18″ Letmetalfælge (Performance)
– Alcantara sæder og sort interiør pakke
– Fuld LED pakke
– Standard Navigation system

Vi ses til åbenthus ved Storgaard Biler i Bramming. (Datoer kommer snarest)