Den nye Hyundai i30 stationcar

Ny Hyundai i30 – måske den bedste Hyundai til dato

Den nye Hyundai i30 har gået sin sejrsgang over hele verden og høstet store roser for sit imponerende sikkerhedsniveau. Den har fået topkarakter i Euro NCAPs crash test – og FDM har netop kvitteret med en fem-stjernet vurdering af bilen i deres stortest.

Du finder resultatet af Euro NCAPs crash test her

Du kan også læse FDMs fulde anmeldelse af den nye Hyundai i30 her

Den nye Hyundai i30 redefinerer køreglæde

Motorerne i de nye Hyundai i30-modeller er blevet opgraderet. Den nye kvikke 1,4 T-GDI turbobenzinmotor yder op til 140 hk ved blot 1500 o./min. Du kan også få en 1,0 T-GDI benzinmotor med 120 hk og en CRDI 1,6 turbodieselmotor. Vælg mellem 110 hk eller 136 hk. Kombineret med en 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse og et skarpere styretøj får du en gennemført og medrivende køreoplevelse.

For at gøre køreoplevelsen endnu mere gennemført er alle nye Hyundai i30-modeller udstyret med:

  • Automatisk nødbremse
  • Automatisk blindvinkel-alarm
  • Kamera, som holder øje med vejens forløb og advarer og hjælper med at styre, hvis kørslen bliver usikker
  • Træthedsovervågning
  • Dansk-sproget informationssystem

Komfort på højt niveau

Hyundai i30 er en af de mest rummelige biler i klassen. Instrumentbrættet i den nye Hyundai i30Det betyder god plads og øger komforten, selv på lange køreture. Med tilkøbsmuligheder som panorama-soltag og ventilerende forsæder kan du øge komforten yderligere.

Hold forbindelsen på turen

Nyd ubesværet adgang til trådløs smartphone integrering, navigation og infotainment. Hold dig opdateret og underholdt på alle køreture med Apple CarPlay. Det hele præsenteres på en lækker svævende 8″ touchskærm.

Kom ind til os og få en medrivende køreoplevelse i den nye Hyundai i30.