Bramming HHIs årlige fastelavn afholdes i år den 2. marts kl. 10 hos Storgaard Biler

Kom til indendørs fastelavn hos Storgaard Biler!

Traditionen tro afholder Bramming HHI fastelavn med tøndeslagning for børn fastelavnslørdag, den 2. marts. I år holdes tøndeslagningen indendørs hos os i håb om at tiltrække flere børn.

Indendørs fastelavn hos Storgaard Biler

Børnene kan godt begynde at ønske sig yndlingskostumet. Og deres forældre kan godt gå i gang med symaskinen og indkøb af stof og tilbehør. For også i år bliver der tøndeslagning i Bramming på fastelavnslørdag, som i år falder den 2. marts. Men i stedet for at holde tøndeslagningen på Nørretorv, hvor det har været traditionen de senere år, så bliver det i år hos os, i vores store lune salgshal, at der skal slås katten af tønden.

“Det har været et ønske fra flere, at tøndeslagningen bliver flyttet indenfor, da vejret har vist sig fra sin værste side med kulde, frost og regn. Det har fået færre og færre til at deltage,” siger Karina Rimmen, der er eventkoordinator for Bramming Handels-, Håndværker- og Industriforening, i daglig tale blot HHI.

“Nu har vi fundet et sted, hvor vi kan slå katten af tønden indendørs. Det er hos Storgaard Biler på Ribevej. Så håber vi på, at børnene og deres forældre går op i byen bagefter, hvor der vil være gode tilbud i forretninger, tilbud som kun er der den dag,” siger Karina Rimmen.

Gratis fastelavnsboller til alle børn og voksne

Det er amatørteaterfolkene i Gadespejlet, der står for den praktiske del af arrangementet ved tøndeslagningen, og f.eks. udleverer køller og styrer køerne.

Den Lille Bager i Bramming sponsorerer 100 stk. fastelavnsboller til alle børn og voksne, ligesom Min Købmand sponsorerer en kakaobrik til alle børn.

Børnene kan også pynte deres eget fastelavnsris

Børnene kan også få udleveret et gratis fastelavnsris, som de efterfølgende kan få pyntet rundt i byens butikker. Det er Alex VVS, det sponsorerer fastelavnsris, som børnene fastelavnsmorgen – om søndagen – kan bruge til at vække deres forældre med, sådan som det var tradition før i tiden.

Mens børnene slår katten af tønden, kan deres forældre eller bedsteforældre sidde ned og nyde en gratis kop kaffe – eller se på biler. Bl.a. har de mulighed for at tjekke den nye syv-personers SUV fra SEAT, SEAT Tarraco, ud, som har Danmarkspremiere samme dag!