Få en Hyundai Ioniq Hybrid fra kun 3815 kr. om måneden hos Storgaard Biler

Få en Hyundai Ioniq fra kun 3815 kr./måned

Hyundai Ioniq er navnet på Hyundais hybridbil, som blev lanceret i Danmark tidligere i år – og den kan lige nu blive din fra kun 3815 kr./måned inklusiv afbetaling, forsikring og serviceaftale* eksklusivt hos Storgaard Biler.

Hyundai Ioniq Hybrid

Hyundai Ioniq Hybrid er en frisk og skarp hybridbil.

Ioniq Hybrid kombinerer en 1,6-liters benzinmotor med en hårdtpumpet elmotor og når i alt op på 141 hk. Motorerne fungerer både i kombination og enkeltvis.

Elmotoren får strøm fra et lille batteri, som lades op hver gang du bremser eller kører ned ad bakke.

Til at binde det hele sammen har Hyundai valgt en automatisk sekstrinsgearkasse med dobbeltkobling. En skærm i instrumentpanelet fortæller, hvilken motor, bilen aktuelt bruger. Bilen styrer selv hvor og hvornår den bruger hvilken motor, men selv på hastigheder over 100 km/t kan elmotoren selv stå for fremdriften.

Ifølge Hyundai kan hybridbilen køre 29 km/l, og det lykkedes FDMs testkører at køre 25 km/l under første prøvekørsel.

Du kan læse mere om FDMs prøvekørsel – og dom – over Hyundais hybridbil Ioniq Hybrid her

Fås også som ren elbil

Hyndai Ioniq hybridbil set forfra

Den batteridrevne elbil Ioniq Electric er udstyret med hele 120 hk i et potent batteri, som er pakket væk under bagsædet. Gearstangen er skiftet ud med fire trykknapper til at bestemme kørselsretningen – fremad, bak, parkér og neutral.

Batteriet har en rækkevidde på 280 km på en opladning – der kan klares på 25 minutter med en lynoplader. Med en almindelig hjemmeoplader tager en opladning ca. 4 timer og 25 minutter.

Flotte former og avanceret udstyr

Hyundai Ioniq hybridbil set bagfra

Hyundai Ioniqs aerodynamtiske design, med dynamiske og futuristiske linjer på langs og på tværs af bilen, gør vindmodstanden så lav som muligt og giver bilen optimal rækkevidde. Faktisk er Ioniqs drag coefficient på 0,24 en af de bedst opnåede resultater nogensinde.

Alle strukturelle elementer i bilen er bygget af højstyrkestål, mens ikke-strukturelle elementer er bygget i ultra light aluminium. Det har resulteret i en vægtreduktion på 12,6 kg – uden at sikkerheden er blevet forringet. Hyundai Ioniq scorer nemlig fem stjerner i Euro NCAPs sikkerhedstest.

Alle udgaver af Ioniq kommer med farveskærm med navigation og radio som kan integreres med Apple CarPlay og Android Auto. Der er automatgear i alle udgaver.

Desuden har alle udgaver af Hyundai Ioniq en avanceret nødbremse, som bremser for både biler og fodgængere, og adaptiv fartpilot, som selv tilpasser afstanden og farten til den forankørende.

Bæredygtig fra inderst til yderst

Du kan se på skærmen, hvilken motor Hyundai Ioniq bruger

For at fuldende Ioniqs grønne legitimation er alt interiøret skabt af genanvendelige og bæredygtige materialer.

Dørene er lavet med vulkansk sten og træfibre. Måtterne og tæpperne er lavet med fibre fra sukkerrør, mens nogle af de udvendige lakker er lavet på genanvendelige ingredienser fra sojabønneolie.

Kom ind og oplev fremtidens bil Hyundai Ioniq Hybrid og Hyundai Ioniq Electric hos Storgaard Biler idag.

 

* Ved en udbetaling på 63.000 kr. Financiering gennem Hyundai Finans – Løbetid 96 mdr. Årlig pålydende rente 1,99%/variabel. Årlig omkostning i procent 3,82%. Samlede kreditomkostninger = 38.501,30 kr.