Ny Hyundai i10 (2020)

Ny Hyundai i10 2020 i blå

Mikrobil med maksimal køreglæde

Vi præsenterer den helt nye Hyundai i10. Priser fra 99.995 kr.

Mere design, mere udstyr, mere sin egen

Den nye Hyundai i10 har fået et helt nyt friskt design og smarte interiørdetaljer og mere kabineplads. Den er f.eks. blevet udstyret med en flot 8-tommers touchskærm, et lækkert læderrat med indbygget varme og en større kabine, der giver dig fornemmelsen af en større bil.

Derudover får du også klasseledende sikkerhedsudstyr som standard, en endnu mere brændstoføkonomisk motor samt mulighed for tilvalg af en automatiseret manuel gearkasse.

Med andre ord er den nye Hyundai i10 en mikrobil med maksimal køreglæde.

Den nye Hyundai i10 set ovenfra
Den nye Hyundai i10 set bagfra
Fronten på den nye Hyundai i10

Automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse

Den kamerabaserede funktion gør opmærksom på biler og fodgængere. Reagerer føreren ikke indenfor få øjeblikke, foretager bilen selv så vidt muligt en nødbremsning. Funktionen virker fra 8 km/t op til topfarten på 156 km/t.

Aktiv vognbaneasisstent

Den aktive vognbaneassistent i den nye Hyundai i10 sørger for at holde bilen indenfor din egen vognbane og gør opmærksom på, hvis du er ved at overskride en vognbanelinje uden at aktivere bilens blinklys.

eCall

I tilfælde af en ulykke kan denne funktion automatisk ringe op til 112. Såfremt passagererne i bilen ikke selv er i stand til det, opgiver bilen følgende:

 • Bilens lokation og kørselsretning
 • Ulykkestidspunktet
 • Bilens type
 • Fjernlysassistent

  Forlygterne på den nye Hyundai i10 skifter automatisk mellem fjernlys og kørelys, når bilens avancerede kamera registrerer en modkørende bil, så du i stedet kan koncentrere dig om vejen.

  Træthedsregistrering

  Hvis bilen registrerer, at du begynder at blive uopmærksom, foreslår den, at du holder en pause. Derved mindskes risikoen for ulykker.

  Interiøret i den nye Hyundai i10


  Lille bil, stor komfort

  8" touchskærm m. Apple CarPlay

  Den helt nye 8” touchskærm er integreret i instrumentbrættet. Udover nem adgang til radio har du også adgang til Apple CarPlay, så du kan bruge dine apps fra din smartphone til f.eks. til navigation eller lytte til musik, podcasts og meget andet (afhængig af variant).

  Varme i rattet

  Som én af de eneste i sin klasse tilbyder den nye Hyundai i10 varme i rattet (afhængig af variant). Det er skønt at mærke varmen fordele sig i det nye, lækre rat på kolde dage. En komfort, som man nødigt vil undvære, når man først har prøvet det.

  Endnu mere brændstoføkonomisk motor

  Den nye Hyundai i10 kommer med en helt ny 1.0-motor, som har en endnu bedre brændstoføkonomi og dermed lavere CO2-udledning end den tidligere. Som noget helt nyt i klassen tilbydes også en automatiseret manuel gearkasse, der kan betragtes som en mellemting mellem en manuel og en automatisk gearkasse.

  Det betyder, at bilen kommer uden koblingspedal og almindelig gearstang, fordi koblingsprocessen er automatiseret. Skiftene mellem de enkelte gear foregår ligesom i en standard manuel gearkasse, men du slipper for aktivt at skulle skifte gear, hvilket giver en nemmere kørsel i dagligdagen.​​

  Ny Hyundai i10 i blå

  Køreglæde for blot 2 kr. pr. km

  "De grundlæggende køreegenskaber i Hyundai i10 er overraskende gode, og man kører efter kort tid bilen, som om man aldrig har kørt i andet.
  Den er herlig nem at betjene med alle kontakter placeret, hvor man naturligt vil søge efter dem.

  [Hyundai i10 er] en fin bil, der giver gode oplevelser for en næsten rekordlav samlet driftsudgift på bare to kr. pr. km."


  - FDM.dk