Hyundai hos Storgaard Biler

Storgaard Biler er din Hyundai forhandler i Bramming

Modern Premium

Under mantraet ‘Modern Premium’ producerer Hyundai nogle af verdens mest elskede biler. Med et bredt og alsidigt udvalg af modeller, top-sikkerhed og gode køreegenskaber har Hyundai kørt sig lige i danskernes hjerter.

Faktisk kører mere end 100.000 danskere i dag i en Hyundai.

Formet af elementerne

Hyundais design-DNA er inspireret af naturen og elementerne. Rolige, tilregnelige elementer, som formes af tiden – i særdeleshed træ, sten og vand - står centralt som inspirationskilder i designet. Det kommer til udtryk i et overordnet lyst og luftigt design og rolige, rene linjer, som går igen på tværs af hele produktsortimentet.

Men naturen er også utæmmet og voldsom og viser muskler i brusende vandfald og tordenstorme. Denne dobbelthed i naturens elementer indkapsles fuldendt af Hyundais design. Det overordnede simple design tilføres nemlig noget vildskab i form af flere designelementer, som er inspireret af disse utæmmede kræfter.

Født af ilden

Referencerne til naturens vildskab er f.eks. tydeligt i den banebrydende, ikoniske cascading grill på i30 stationcar. Køleren er inspireret af hvordan flydende metal ter sig, når det hældes ud af en smeltedigel. Som boblende lava.

Utæmmet og voldsomt.

 

 

Hyundai er lig med høj sikkerhed

For Hyundai handler køreglæde i høj grad om at føle sig tryg bag rattet. Derfor er alle modeller født med et meget højt niveau af sikkerhedsudstyr – allerede fra standardudgaven. Det gør Hyundai til en af topscorerne, når det handler om sikkerhed.

Faktisk scorer 11 af de mest populære modeller topkarakter i sikkerhed hos det anerkendte testinstitut Euro NCAP.

Hyundai giver dig Danmarks bedste garanti

Udover det høje sikkerhedsniveau får du også en af markedets bedste garantier. Nemlig 5 års garanti helt uden kilometerbegrænsning. Det betyder, at du kan køre alt det du vil i din Hyundai, uden at bekymre dig om hvor mange kilometer du tilbagelægger.

Hyundai tilbyder Danmarks bedste garanti, nemlig 5 års fabriksgaranti uden kilometerbegrænsning

Om Hyundai Motor Company

Hyundai kommer fra Sydkorea. Den sydkoreanske bilproducent blev grundlagt i Seoul i 1967. I 1992 kom mærket til Danmark, hvor det lige siden har været elsket af danskerne.

Sammen med søstermærket Kia er Hyundai-koncernen verdens fjerdestørste bilproducent, og verdens sjettestærkeste bil-brand.

Vi er eksperter i Hyundai!

Hos Storgaard Biler fører vi hele Hyundais produktsortiment – og bilerne kan konfigureres helt efter dine individuelle ønsker.

Peter Bertelsen, salgschef og medindehaver hos Storgaard Biler

Peter Bertelsen

Salgschef, medejer

Tlf.: 76 56 29 98
Mobil: 25 51 91 00
peter@storgaardbiler.dk

 

 

Jens Enevoldsen, slagskonsulent og medejer hos Storgaard Biler

Jens Enevoldsen

Salgskonsulent, medejer

Tlf.: 76 56 29 99
Mobil: 29 93 95 95
jens@storgaardbiler.dk

Torben Warberg, salgskonsulent hos Storgaard Biler

Torben Warberg

Salgskonsulent

Tlf.: 76 56 29 81
Mobil: 22 98 50 10
torben@storgaardbiler.dk

 

 

Morten Jensen, salgskonsulent hos Storgaard Biler

Morten Jensen

Salgskonsulent

Tlf.: 76 56 29 82
Mobil: 26 35 32 72
morten@storgaardbiler.dk