Header_hyundai_fordelsleasing_storgaard_biler_i30_5-d

Hyundai fordelsleasing

Nyhed ved Storgaard Biler

Vi kan nu tilbyde fordelsleasing på den anmelderroste, faceliftede Hyundai i30 Diesel.

Det betyder, at du lige-nu-og-her kan få en Hyundai i30 1,6 Diesel Active/Life 5-dørs for kun 2.495 om måneden. Udbetalingen er samtidig så lav som 4.995,-. Aftalen på de 12 måneder er inklusiv 15.000 km.

Har du brug for ekstra plads, får du en Hyundai i30 1,6 Diesel Active/Life Stationcar for kun 2.995 om måneden. Udbetalingen er den samme. Kun 4.995,-. Aftalen på de 12 måneder, er også her inklusiv 15.000 km.

Fordelsleasing gør det enkelt at købe bil

Hyundai Fordelsleasing betyder, at du leaser bilen i 12 måneder. Inden udløb af de 12 måneder kontakter vi dig, og du har derefter mulighed for at købe bilen eller aflevere den igen, eller evt. lease en ny bil. Vælger du at købe bilen, trækker vi de betalinger du har haft i de foregående 12 mdr. på bilen fra bilens vejledende salgspris. Du har også mulighed for at vælge 0,- i udbetaling, hvis du vælger at købe.

Smart, praktisk og veludstyret i30.
Hyundai i30 Diesel Active/Life giver dig smart design, god plads og masser af udstyr i én samlet pakke. Her er varme i rat og forsæder, aircondition og mange smarte funktioner, der gør hverdagen lidt nemmere for de fleste familier. Oveni kører den helt op til 27,8 km/l.

Mulighed for flere kilometer
Skulle du køre mere end de 15.000 km. kan du hæve den månedlige ydelse og derved kilometertallet for leasing året.

Finansiering via Hyundai Finans. Prisen er den forventede købspris efter 12 måneders leasingperiode v/ 15.000 km og er inklusiv nummerplader og levering. Der tages forbehold for positiv kreditvurdering på overtagelsestidspunktet. Ydelserne er udregnet på nuværende renteniveau og der tages forbehold for renteændringer indtil endelig udbetaling af lånet.
Kontakt vores salgsafdeling i dag, og lad os hjælpe dig godt igang med Hyundai Fordelsleasing.