fbpx

Hvordan kan jeg finansiere min nye bil?

Vi tilbyder finansiering af din nye bil med og uden udbetaling.

Billån med 20% udbetaling

Et billån med en udbetaling på min. 20% er perfekt til dig, der har brug for en ny bil og har mulighed får at lægge en udbetaling, enten i form af penge eller en bil. Du får en særdeles attraktiv rente, hvad enten du ønsker den variabel eller fast. Lånet kan naturligvis til enhver tid indfries.

  • Attraktiv rente – variabel eller fast
  • Fleksibel tilbagebetaling efter aftale
  • Lånet skal være tilbagebetalt, inden bilen er 12 år

Billån uden udbetaling

Hvis du ikke kan – eller har lyst til at – lægge en udbetaling, kan du også få et billån uden udbetaling. Du bestemmer selv hvor meget du vil betale hver måned – og lånet kan til enhver tid indfries uden ekstra omkostninger.

  • Løbetiden er helt op til 96 måneder​
  • Lånet skal være tilbagebetalt, inden bilen er 15 år
  • Få hurtigt svar på din ansøgning

Vi hjælper dig med at finde den rigtige finansiering

Hvis du er interesseret i at høre mere om mulighederne for at finansiere dit bilkøb, eller ønsker du et konkret tilbud, er du meget velkommen til at kontakte vores team af dygtige salgskonsulenter på tlf.: 75 17 36 22 eller komme forbi til en snak.

Slip for uventede værkstedsregninger – knyt en service- og reparationsaftale til din finansieringsaftale

En service- og reparationsaftale hos Storgaard Biler dækker alt service og vedligehold på din bil for et fast månedligt beløb. Vi udfører alle serviceeftersyn og reparationer. Vi skifter også dine sommer- og vinterhjul og opbevarer dem for dig.

Service- og reparationsaftalen fordeler omkostningerne ud på et månedligt beløb – uden renter, uden gebyrer og uden administrationsomkostninger.

Læs mere om Storgaard Bilers service- og reparationsaftale her

 

Dét siger vores kunder om os