fbpx

Import af drømmebiler

Kan du ikke finde drømmebilen?

Søger du forgæves efter din drømmebil på det danske marked? Så lad os hjælpe dig med at finde den. Vi har et bredt netværk og gode samarbejdsrelationer med forhandlere og opkøbere rundt om i hele Europa.

Vi har nemlig specialiseret os i at finde drømmebiler ud fra ønsker, behov og budget. Derudover giver vores gode samarbejdsrelationer os mulighed for at hente biler på bestilling med få dages varsel, hvilket betyder, at du ikke behøver vente særlig længe på din nye bil.

Se vores store udvalg af drømmebiler her

Fordele ved import af leasingbiler

Der er en lang række fordele ved at importere udenlandske biler til Danmark med leasing eller salg for øje. En af de største fordele er, at der ofte er et større udvalg af biler i f.eks. Tyskland. Du kan også få en bil med ekstra meget udstyr, uden at du kommer til at betale meget mere på din leasingaftale. Du får dermed meget for pengene ved bilimport fra Tyskland.

Importprocessen

Når vores lager ikke rækker, og du ikke kan finde din drømmebil andre steder, så fortsætter vi søgningen igennem vores europæiske netværk. Processen starter med, at du fortæller om dine ønsker, behov og budget for drømmebilen. Derefter går vi i gang med søgningen – i tæt dialog med dig som kunde.

Når vi finder drømmebilen, sørger vi for opkøb og hjemtagelse til Danmark.

Skal vi sørge for det hele?

Hvis du foretrækker det, kan vi naturligvis også sørge for, at bilen bliver gennemgået af vores egne mekanikere på vores eget topværksted, klargjort kosmetisk og toldsynet, når den kommer hjem. Dermed skal du ikke foretage dig andet end at glæde dig til at hente din nye drømmebil.

Kontakt os for at høre mere.

Få et skræddersyet tilbud

Vi har lang erfaring i at importere biler og kan også finde din næste drømmebil!

Kontakt os i dag

Dét siger vores kunder om os