Erhvervsleasing hos Storgaard Biler

Leas din nye firmabil hos Storgaard Biler

Har du brug for en firmabil i din virksomhed, så bør du overveje leasing.

Leasing giver dig stor fleksibilitet i din vognpark, du undgår at belaste din likviditet,
og du kender dine præcise udgifter til bilen, i den tid du kører i den.

Fleksibel erhvervsleasing

Flexleasing er en af de mest almindelige former for erhvervsleasing, fordi det giver store fordele i forhold til både beskatning og fleksibilitet af leasingaftalen. Ved erhvervsleasing betaler dit firma eller din arbejdsgiver alle udgifter i forbindelse med bilen, og ønsker du at bruge din firmabil privat, bliver du beskattet af fri bil.

Tænker du på at erhvervslease, er der flere fordele ved flexleasing:

 • Forholdsmæssig registreringsafgift - Du betaler kun registreringsafgift for den periode bilen er på plader. Det kaldes også den forholdsmæssige registreringsafgift. Dermed kan du altså betale registreringsafgiften på bilen i små månedlige rater, i stedet for at betale hele afgiften på én gang. Hvis du f.eks. leaser bilen i 36 måneder, betaler du således kun registreringsafgift i de 36 måneder.

 • Gunstig beskatning af fri bil - Bliver du beskattet af fri bil, kan der være en fordel i erhvervsleasing af en brugt bil. Beskatningen for biler ældre end tre år bliver beregnet ud fra handelsværdien og ikke nyprisen, og der kan derfor være mange penge at spare.

  Derudover får du alle fordelene ved flexleasing med. Det inkluderer blandt andet lavere nedskrivning af afgiftsfri bil, lavere kapitalbinding og lavere risiko ved gensalg.

 • Hvordan beregnes beskatningsgrundlaget?

  Beskatningsgrundlaget er individuelt på hver bil, og beregnes forskelligt alt efter bilens alder.

  Under tre år gammel: Er bilen indregistreret for under tre år siden, beregnes beskatningen ud fra nyprisen og ekstraudstyr. For at udregne dette, tager man udgangspunkt i prisen på den fabriksnye bil samt bilens ekstraudstyr

  Ældre end tre år: Er bilen indregistreret for over tre år siden, beregnes den ud fra handelsværdien samt bilens anskaffelsesværdi. Ved erhvervsleasing af biler ændre end tre år, har lignede udbudte modeller, eksempelvis på bilbasen.dk, derfor betydning for, hvad din beskatning bliver. Dette betyder, at beskatningen er forskellig alt afhængigt af de aktuelle markedsforhold.

  Vi beregner beskatningsgrundlaget individuelt fra gang til gang, og du kan altid skrive til os og få et uforpligtende tilbud på erhvervsleasing af din drømmebil.

  Få hjælp til at finde den rette firmabil

  Ønsker du at holde beskatningsgrundlaget inden for et bestemt budget, f.eks. på 400.000 eller 600.000 kr., så kommer vi gerne med forslag til hvilke modeller, hvor du får mest for pengene. Vi laver rigtig mange beregninger om året i forbindelse med erhvervsleasing, og vi ved derfor præcis, hvor du får mest for skattekronerne.

  Kontakt os i dag, så vender vi hurtigst muligt tilbage med et tilbud på erhvervsleasing.

  Erhvervsleasing hos Storgaard Biler


  Kom igang med erhvervsleasing i dag

  Vi har lang erfaring i at finde og skaffe drømmebiler hjem til vores kunder. Vi kan også finde din næste bil.

  Vores leasingtilbud er altid inkl.:

 • Hjemtagelse på autotransport
 • Vi indestår for bilens aftalte stand
 • Toldsyn, gennemgang og klargøring
 • Kontakt vores leasingekspert Peter og kom i gang med leasing i dag.

  Peter Bertelsen, salgschef og medindehaver hos Storgaard Biler

  Peter

  Leasingekspert

  Tlf.: 76 56 29 98