fbpx

Eksklusiv premiereaften på SEAT Mii electric – AFLYST

Udgivet den

***ARRANGEMENTET ER AFLYST***

Ligesom alle andre følger vi naturligvis myndighedernes anbefalinger vedrørende Coronavirus/COVID19. Derfor har vi valgt at aflyse premieren på SEAT Mii electric. Det er stadig muligt at opleve SEAT Mii electric, når den lander i butikken i uge 12, men lav gerne en aftale på forhånd. Ring til salgsafdelingen på 75 17 36 22 eller skriv til torben@storgaardbiler.dk.

***

Vil du være en af de første til at opleve den helt nye SEAT Mii electric? Så meld dig til vores eksklusive premiereaften den 18. marts, hvor vi løfter sløret for Danmarks billigste elbil.

SEAT Mii electric VIP-arrangement

Den 18. marts lander SEAT Mii electric i butikken. Med en pris på blot 149.995 kr. inkl. en hjemmeladestander er Mii electric Danmarks billigste elbil! Og det er helt uden at gå på kompromis med udstyr og rækkevidde. Den har en rækkevidde på op til 260 km på en opladning, hvilket gør den til en perfekt by- eller pendlerbil.

Vi fejrer den nye SEAT Mii electric med et eksklusivt VIP-arrangement, hvor du har mulighed for at lære den sporty og sjove elbil bedre at kende – som en af de allerførste!

Foredrag og fuld forplejning

Den eksklusive premiere løber af stablen onsdag den 18. marts kl. 18-22. Du kan selvfølgelig opleve den helt nye SEAT Mii electric og ren elektrisk køreglæde med en prøvetur.

Du kan også også møde Forenede Danske Elbilister, som fortæller om dagligdagen med elbil. Ambassadørerne er alle helt almindelige mennesker, som har stor erfaring med at køre elbil, og de er klar til at svare på alle dine spørgsmål.

Vi har naturligvis også sørget for fuld forplejning aftenen igennem. Det er helt gratis at deltage.

Begrænset antal pladser

Tilmelding til det eksklusive SEAT Mii electric VIP-arrangement sker til ina@storgaardbiler.dk eller på 76 56 29 83. Men du skal være hurtig, for der er et begrænset antal pladser til premieren!

Få fri og ubegrænset opladning

Når du køber en SEAT Mii electric får du også et Clever Unlimited-abonnement med i prisen. Clever Unlimited giver dig adgang til fri og ubegrænset opladning på hele Clevers landsdækkende netværk af ladestandere. På den måde undgår du at stå uden muligheden for at oplade din elbil. Clever Unlimited koster 749 kr./måneden og dækker også din hjemmeladestander – uanset hvor meget du lader.

Dét siger vores kunder om os