fbpx

Vores åbningstider for Grundlovsdag - Gældende den 5. juni | Læs mere her

Audi = luksus, prestige og top-kvalitet!

Drømmer du om en luksuriøs bil i høj kvalitet, der kombinerer både styrke og prestige? Så er Audi mærket for dig! Audi er som du nok på forhånd allerede ved, et brand der er kendt for sine exceptionelt flotte biler, som igennem årene kun er blevet bedre og bedre. Hos Storgaard Biler tilbyder vi dig som kunde et bredt udvalg af brugte Audi’er, som passer til enhver smag, behov og budget. Har vi ikke den Audi som du er på udkig efter, så hiv fat i én af vores dygtige sælgere, som dagligt kigger det tyske/udenlandske marked igennem for de bedste handler. Så skal vi nok finde DIN drømme-Audi!

 
 

Som et af de mest prestigefyldte navne i bilindustrien er Audi kendt for at producere high-end Sedan’er, SUV’er og alt derimellem, der kombinerer exceptionel ingeniørkunst med luksuriøse faciliteter. Hos Storgaard Biler tager vi stolthed i at tilbyde en bred vifte af brugte Audi’er, der imødekommer behovene og præferencerne hos enhver.

Uanset om du leder efter en elegant og sporty coupé som en Audi TTRS, en rummelig og praktisk SUV som Audi Q5, eller en kraftfuld og raffineret sedan som Audi A6, så har vi (eller kan skaffe) det hele. Vores lager omfatter en række modeller i forskellige versioner, farver og muligheder, så du kan finde den perfekte Audi, der passer til din individuelle stil og budget. HUSK at vi selvfølgelig også tilbyder leasing af lige den Audi du går og drømmer om!

Vi kan hjælpe med det hele!

Vores salgsteam (Jens, Peter, Lasse og Morten) er her for at hjælpe dig med at navigere i de mange Audi-modeller og dermed finde den perfekte
brugte Audi, der opfylder dine specifikke behov og præferencer. Vi ved hvor stor en beslutning det er, at købe en bil, og vi hjælper dig selvfølgelig med at få/finde al den information, du har brug for for at træffe en velinformeret beslutning. Vi tilbyder – hos Storgaard Biler – også konkurrencedygtige priser, finansieringsmuligheder og
forsikringsløsninger for at gøre købet af din drømme-Audi så let som overhovedet muligt.

Hos Storgaard Biler tror vi på at sætte vores kunder først, giver det bedste resultat. Derfor går vi den “ekstra mil” for at sikre, at enhver kunde er helt og aldeles tilfreds med deres køb hos os. Vores team af certificerede teknikere har +20 års erfaring med at arbejde på Audi som bilmærke, samt det at vores teknikere på værkstedet selvfølgelig også er her for at hjælpe dig og give dig den højeste kvalitet af service og vedligeholdelse til din brugte eller nye Audi.

Finansiering

Som en førende bilforhandler forstår vi, at køb af en ny eller brugt bil kan være en betydelig investering. Derfor tilbyder vi et udvalg af finansieringsmuligheder for at hjælpe vores kunder med at finde den perfekte bil, mens de holder sig inden for deres budget.
Hos Storgaard Biler finder vi altid den rette løsning, som opfylder vores kunders behov hvad angår finansiering. Vi har et stærkt samarbejde med bl.a Semler Finans, Santander Consumer Bank og Jyske Finans for at sikre konkurrencedygtige satser og fleksible vilkår, hvilket gør det lettere for vores kunder at have råd til drømmebilen.

Vi tager altid din brugte bil i bytte

Hos Storgaard Biler tager vi altid din brugte bil i bytte uanset mærke. Kigger du forbi online på vores hjemmeside, kan du udfylde vores “sælg din bil” formular eller kigge ind forbi vores flotte bilhus, hvor vi glædeligt tager et kig på din bil og i fællesskab finder den rette byttepris for begge parter.

Modeller

sq5 | q4 e-tron | tt rs | q8 | a4 | a3 | tts | a6 | a1 | q3 | e-tron | e-tron gt | s7 | s5 | rs7 | rs6 | q7 | q5 | a8 | a7 | a5 |

Åbningstider

Grundlovsdag

Værksted:
Synshallen:

Salgsafdelingen:

Lukket
Lukket

09:00 – 17:00

Book et møde

 Udfyld formularen nedenfor, så vender en af vores sælgere tilbage til dig!

Book en prøvetur i din drømmebil

Nye biler skal opleves. Book en prøvetur! Vælg det tidspunkt, der passer dig bedst, så er bilen klar, når du kommer.

Book en videofremvisning af din drømmebil

Nu kan du opleve din drømmebil hjemme fra sofaen med en personlig videofremvisning på Messenger eller Facetime.

Vi kontakter dig og aftaler et tidspunkt, der passer dig bedst. Så gennemgår vi bilen sammen på Messenger eller Facetime og svarer på alle dine spørgsmål.

Kontakt os og få et uforpligtende leasing tilbud

Kontakt os idag for et uforpligtende tilbud. Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Jeg vil gerne leje kassevognen

Vælg din ønskede lejeperiode. Så kontakter vi dig.

Indtast ønskede start dato
Indtast ønskede slut dato

Jeg vil gerne leje minibussen

Vælg din ønskede lejeperiode. Så kontakter vi dig.

Indtast ønskede start dato
Indtast ønskede slut dato

Prismatch

Hjælp! Jeg har fået en skade!

Ønsker du en lånebil?

Jeg har fået et stenslag!

Book tid på værkstedet

Grundet travlhed på værkstedet, beder vi dig booke en tid min. tre uger frem i tiden, så vi er sikre på at have en åben tid til dig, og din bil.
Har du en hasteopgave, ring på 75 17 36 22
Ønsker du bremserens (adskillelse, rensning og smøring af dine bremser)?*
Ønsker du en flaske med top-op-olie til efterfyldning mellem service?**
Ønsker du lånebil?
* Vi anbefaler, at du får foretaget et bremserens minimum hvert andet år.
  ** Så har du altid den rigtige olie til din bil lige ved hånden. Pris 188,75 kr.

Vil du høre, hvad vi kan gøre for din virksomhed?

Kontakt os idag for et uforpligtende tilbud. Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Hør mere om privatleasing

Kontakt os idag for et uforpligtende tilbud. Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Book en prøvetur i din drømmebil

Nye biler skal opleves. Book en  prøvetur! Vælg det tidspunkt, der passer dig bedst, så er bilen klar, når du kommer.

Book prøvetur

Beregn byttepris